2014. december 02. 19:23 - MasterDwalin

Warzone: Resurrection - Kezdődik.... Dobozbontás, első benyomások és a jövő!

warzone_resurrection___cover_art_by_perun_tworek-d7cm6iw.jpg

Egy előző Warzone cikkben már írtam nektek arról, hogy a Főnixcsarnok a Prodos Games hazai forgalmazója lett! (Ha nem olvastad, és érdekel akkor katt IDE!)

Ez már önmagában nagyon szuper, viszont azt nem is gondoltam volna, hogy a történet vége még jobb lesz! A Főnixcsarnok ugyanis, tudván, hogy a Mutant Chronicles világ rajongója vagyok, megleptek engem egy kis kora karácsonyi ajándékkal! Kaptam ugyanis tőlük egy Warzone:Resurrection "Demo pack"-et ajándékba!

A csomagért ezúton is ezer hála Csillagvadásznak és a Főnix csapatának!

No de lássuk, mit is rejtett a doboz:

(igen, sem a fotó apparátusom, sem a fotó tudásom  nem volt alkalmas jó képek elkészítésére, de ígérem a következő cikkre már jobb képekkel készülök! )

1_1.jpg

Ez szétválogatva:

1.) Rövidített szabálykönyv: Semmi fluff vagy cifraság! Csak a játék teljesen alap szabályai, semmi komplex vagy bonyolult dolog! A teljes szabálykönyv letölthető egyébként a Prodos honlapjáról (LINK) vagy Dreamer88 könyvtárából, magyarul is!(LINK)

nevtelen.png

Továbbá 2db 20 oldalú dobókocka, figura talpak, egységkártyák (jól olvashatóak és lamináltak) és úgynevezett nyersanyag kártyák. (a kártyákon átívelő vörös írás az csak az, hogy: ezek demo példányok és lehetőleg ne add el őket! )

3.jpg

Valamint a lényeg! Egy Cybertronic és egy Dark Legion kezdősereg is lapult a dobozban!

A Cybertronic részt (jó képekért katt az egységnevekre!) 1 Everassur, 1 Cuirassier és 5 Chasseurs alkotja!

4.jpg

A Dark Legion sereget pedig 1 Alakhai , 1 Razide , 5 Undead Legionnaries és egy Necromutant Leader alkotja!

5.jpg

Így első benyomásra azt tudom mondani, hogy a műgyanta figurák igen jó minőségűek és jól is néznek ki! A szabálykönyvet egyszer már átfutottam, a rendszer érdekes és számomra újszerű is!

A figurák összerakásáról és a szabályok bővebb részletezéséről az elkövetkező Warzone cikkekben olvashattok majd itt a blogon! Ezek után pedig a tervem az, hogy a szabályok kellő elsajátítása után haditudósításokat is olvashattok majd! Valamint én nyitott leszek teljes mértékben bemutató és tesztjátékokra is!

 

Ha esetleg kérdésetek van a játékkal kapcsolatban akkor azt nyugodtan tegyétek fel odalenn kommentben vagy az Inkvizitor.hu Warzone fórumában! (LINK)

A Főnixcsarnoknak pedig sok sikert kívánok a forgalmazáshoz!

-Dwalin

 

Címkék: warzone
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr436952385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása