2015. május 19. 19:30 - MasterDwalin

Mantic Games - Ilyen lesz a Démon sereg! + D21 Jelenti Podcast 14. rész - a Kings of War bemutatása!

nevtelen_2.png

A Mantic Games ezen a héten minden nap több blog bejegyzéssel leplez le valamit a készülő projektjeikről!

Tegnap a KOW világában játszódó "dungeon crawler" társasjátékukról tudhattunk meg többet, ma pedig a Kings of War a soros!

Idén jön a nagy sereges, 28mm-es fantasy wargame, a Kings of War 2. kiadású szabálykönyve! Ennek örömére nem csak új szabályrendszert hanem seregeket is kapunk!

A 2000-es évek környékén sokan még úgy gondolták, hogy a Mantic olcsóbb figurái nem túl szépek (GW-hez viszonyítva legalábbis semmiképp) vagy a legjobb esetben is olyan közepesek. Nos pár éve ez a dolog megváltozott. Vessünk csak egy pillantást az Ogre vagy a Basilea seregekre például!

Ebben az évben elsőként a Forces of Abyss sereglista kap hivatalos figurákat. Az Abyss legióit különböző méretű és fajtájú démonok alkotják, akik egyetlen célja Mantica elpusztítása...

Az új figurák marha jól néznek ki, és aminek külön örülök, hogy a GW-s démonokkal még köszönő viszonyban sincsenek. (Nekem inkább a Dungeon Keeper jut róluk eszembe)

Mielőtt linkelném a figurákat hallgassatok bele a a D21-es Bázis Jelenti: Wargame Podcast legújabb részébe amiben a játékrendszerről meséltem Gerinek! (Persze csak ha van kedvetek ;) )

 

 

És akkor lássuk a figurákat:

Lesser Abyssals

forces-of-the-abyss-abyssal-dwarf-lower-abyssals.jpeg

Flamebearers

forces-of-the-abyss-abyssal-flamebearers.jpeg

 

Succubi

forces-of-the-abyss-succubi.jpeg

 

Molochs

forces-of-the-abyss-molochs.jpeg

 

És a kezdősereg:

forces-of-the-abyss-army.jpeg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr77473776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterDwalin 2015.05.20. 17:01:49

@Sándor Kaba Sarkadi:

:)
Ez volt az első PC játék ami évekig a gép elé tudott húzni! A mai napig imádom! Paul Anthony Romero zenéi pedig minden részben fantasztikusak voltak!
süti beállítások módosítása