2015. szeptember 16. 13:13 - MasterDwalin

40k pletykák: Feltűntek az új Tau Battlesuit-ok! (Képekkel)

latest_1.jpg

Ezen a héten még Khorne megjelenések érkeznek majd az Age of Sigmar-hoz, viszont az azt követő hetekben a hosszú csendet követően, újra a 40k-é lesz a főszerep!

Feltűntek ugyanis a már pletykált új Tau figurák!

Első adagban érkezik majd egy a Riptide-nál is nagyobb (mert a nagyobb=jobb) csataruha a Stormsurge, ami számomra olyan mintha az orkok és tauk együtt tervezték volna...

A másik battlesuit viszont sokkal jobban tetszik! Az XV95 Ghostkeel elég jól néz ki, bár nem értem miért jó ha egy Stealth ruha nagy .. Na mindegy!

Ahogy a képeken is látszik ezek mellé érkezik majd egy új Fire Warrior doboz, valamint a forrás szerint, új Crisis doboz is. A Riptide pedig felújított dobozt fog kapni. Szóval a Tau játékosok nem fognak unatkozni az elkövetkező hetekben! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr337792748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása