2014. december 05. 15:43 - MasterDwalin

Godslayer - A közeljövő megjelenései: Molochs!

 molochs.jpg

A Megalith Games nemrégiben bemutatta egyik legújabb szörnyének stúdió fotóit a Godslayer nevű játékukhoz. A Godslayer egy 32mm-es figurákat használó dark-fantasy skirmish wargame, ami egy sikeres 2013-as Kickstarer kampány keretében jöhetett létre.

Nemrég bemutatták legújabb szörny egységüket, mely Moloch névre hallgat:

moloch1.jpg

A játékban egyébként eddig 6 játszható frakció van, melyek fejenként további 2-3 alfrakcióból állnak. Tehát lehet tisztán tematikus vagy vegyes sereget is építeni a figurákból. A játék háttérvilága a különböző európai mitológiákat veszi alapul, csak egy kicsit "darkosítva".

Egy rövid kis betekintés a frakciókba:

1.) A Banebrood - Gonosz és betegségeket terjesztő hordák melyek bestiaemberekből (Beastspawn sub-faction)  és kannibál barbárokból(Reavers sf.) állnak!

banebrood.png

 

2.) Halodyns - Az ókori görögökre emlékeztető emberi seregek, melyben spártaiakra hajazó hopliták (City state sf.), mágusok (Temple sf.) és elit nomád harcosokból (Amazons sf.) állnak.

helo.png

 

3.) Mortans - Erről a frakcióról nekem rögtön az jutott eszembe, hogy "darkos rómaiak". Ennek az agresszívan terjeszkedő birodalom hadseregének az alapját a légiók adják (Legion sf.), mellettük harcolnak a Birodalom sötét mágusai (Magistratum sf.) és az alkimistákból és fegyverkészítőkből álló harci mérnökök (Technostratum sf.) 

mortan.png

4.) Nordgaard - A viking mitológia segítségével megalkotott Norsgaard frakcióban találjuk a Törpöket ( Clan és a Guild sf.) és a törpökkel szövetséges északi embereket (Skannffyrd sf.)

nordgaard.png

5.) Troglodytes - Ők a föld mélyéből előtörő gonosz troll szerű lények, akik serege mindenre elszánt harcosokból (Trolloth sf.) félig árnyékká vált lényekből (Shadow troll sf.) és alattomos Gnollokból (Gnoll sf.) áll.

troglodytes.png

6.) Wyldfolk of Annyr - A Kelta mitológia ihlette frakcióban erdei embereket (Tribal sf.), a vadonban élő vadászokat (Fiannor sf.) és a druidákat (Tuathan sf.)

wyldfolk.png

Ha több infót szeretnél a játékról akkor látogass el a Megalith honlapjára - LINK

Vagy nézd meg a Kickstarter bemutatkozó videójukat:

 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr296955777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása