2015. október 20. 20:40 - MasterDwalin

HammerTime Cafe - Új wargame/szerepjáték/társasjáték bolt, klub, kávézó + Nyitóbuli!

12031579_198426787155375_8443643305029864815_o.jpg

Mivel a D21-es Bázis Wargame Klub tagja vagyok, és egyben a HammerTime Klub tagja is leszek, szeretném veletek itt is megosztani, Liszka Gergely kolléga üzenetét!

 

"Örömmel jelentjük be, hogy október 30.-án HammerTime Cafe megnyitja kapuit! A HammerTime Cafe egy wargame-bolt, -klub, és egy kávézó kombinációja, amely helyet ad az ország legnagyobb wargame klubjának, a D21-es Bázisnak.

Boltunkba megtalálhatjátok a Games-Workshop, Wyrd, Q-workshop, termékeit, valamint Dungeons & Dragons szabálykönyveket, és rengeteg más társasjátékot. A kellemes játékok mellett pedig, minőségi kávékat, söröket, és egyéb italokat fogyaszthattok.

Rengeteg társasjátékra is alkalmas asztallal, valamint 6 terepasztallal, és rengeteg tereptárggyal biztosítjuk a megfelelő helyet a játékosoknak.
Természetesen egy jó nyitóbuli nélkül nem lenne teljes a kezdet, amely október 30.-án 18:00-tól veszi kezdetét.

A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, valamint 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a boltból. De, itt nincs vége, mert quiz, és tombola is várja a vendégeket, ahol további értékes tárgynyereménnyel gazdagodhatnak a nyertesek.

Várunk mindenkit szeretettel!

Ha további információkat akartok megtudni a HammerTime Cafe-ról akkor hallgassátok meg az erről szóló rövid podcastünket."

 

 

"Mindenkit szeretettel meghívunk október 30.-ára (péntekre) a HammerTime Cafe első napjára, tehát a nyitóbulira. :)

A vendégeknek ajándékcsomaggal kedveskedünk, amiben biztos mindenki megtalálja a kedvére való apróságokat. ;)

A bulira való belépés természetesen ingyenes.

A nyitóbuli napján minden italra, figurára, kockára, könyvre, és társasra 15% kedvezményt adunk, amely az online rendelésekre is vonatkozik egész nap.

A kávézó 18:00-tól nyitja meg kapuit, és az este folyamán quiz, és tombola is helyetfoglal a programban, ahol tárgyi, és egyéb értékes nyereményeket szerezhetnek a résztvevők. 21:00-kor kezdődik a quiz eredményhirdetése, ahol az 10 legtöbb jó választ adót díjjazzuk. A tombola díja 200Ft/db.

Mivel közel van a Halloween, és mi nagyon szeretjük a jelmezeket, így aki jelmezbe jön, azt meghívjuk egy welcome drink-re. :)

Program:

18:00- A HammerTime Cafe megnyitja kapuit
21:00- Quiz eredményhirdetés
22:30- Tombola húzás

Várunk mindenkit szeretettel a HammerTime Cafe-ban! :)
"

 

Találkozzunk ott személyesen minél többen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr748007683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása