2014. november 14. 20:49 - MasterDwalin

Kings of War, 2. kiadás : Öt perc alatt meg volt a 25.000 Dollár....

A Mantic Games ma indította el a legújabb Kickstarer kampányát (amiről már írtam ITT)!

A kampány célja, hogy kiadhassák a Kings of War nagy sereges, 28mm-es fantasy wargame 2. kiadású szabálykönyvét! Ezek mellett tovább mélyítik a játék háttértörténetét és két hivatalos, de még figurával nem rendelkező sereg: az Abyssals és a Forces of Nature is figurákat kaphat, ha összejön a kívánt összeg! (már most 106.702 Dollár összejött...) A 2. kiadású szabálykönyv tartalmazni fogja az eddig kiadott Kiegészítő könyvek fejlesztett tartalmát is!

Az alap támogatási szint 50 Dollár +5 Dollár posta : Ezért jár egy kemény kötetes szabálykönyv, és egy kisebb puha kötésű szabálykönyv, valamint az összes Strech goal.

A magasabb 150+5 Dolláros tételért a fentieken felül választhatunk 2 kezdősereget vagy 1 mega-kezdősereget:

 

Valamint ha bármelyik tételhez hozzáadunk 50 Dollárt akkor egy kezdősereget, plusz 100 Dollárért pedig egy mega-kezdősereget kapunk!

Valamint itt egy kép a készülő Abyss(démonok) seregből:

 

Kickstarter promo:

 

 

Kickstarter oldal - LINK

Hivatalos oldal - LINK

Én már 2 csatát is játszottam a Kings of War szabályrendszer szerint, és el kell mondjam, hogy mind a két csatát rendkívül élveztem! Ez egy pörgős, élvezetes és egyszerűen megtanulható szabályrendszer! Valamint egyáltalán nem kötelező a hivatalos figura palettát használni hozzá! Melegen ajánlom minden fantasy kedvelőnek!

 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr1006897577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása