2014. október 30. 11:05 - MasterDwalin

Itt az újabb Ramshakle Games Kickstarter! (máris siker)

Nekem mindig is szimpatikus volt a Ramshakle Games kínálata! Már csak idő kérdése, hogy mikor veszem rá magam, hogy beszerezzek tőlük egy pár agyament figurát! :)

A Ramshakle Games egy angliai kis cég, akik kínálatában poszt-apokaliptikus figurákat találunk. Vannak radioaktív mutánsok, roncstelepi barbárok, orkok és poszt-apokaliptikus katonák (ezekhez egy saját skirmsh wargame szabályrendszer is létezik, a Nuclear Renaissance)! De ami engem igazán érdekel, az a jármű kínálatuk! Az apró szemétből összerakott tankettektől, a hatalmas (és a valóságban valójában gurulni képtelen) monstrumokig van minden!

Nemrég idítottak egy újabb Kickstarter kampányt, ami sikere esetén (már megvan a szükséges minimum összeg!) 2 újabb tank és egy csapat poszt-apokaliptikus törpe fejvadász kerülhet a kínálatukba!

Katt IDE a Kickstarterhez! Valamint IDE a webshopjukhoz!

Az egyik W40k seregtervem, egy Nurgle hívő Káosz Renegade sereg fölállítása! Az a tervem, hogy a kultista gyalogságomat Ramshakle figurákból állítom majd össze, valamint egy két tankjuk kitűnő lehet alternatív Renegade vagy Ork tankoknak! ( a kis tankokból meg talán Grot Tankok lehetnének..)

-Dwalin

Címkék: ramshakle games
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr546845399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása