2014. október 19. 09:31 - MasterDwalin

Warzone Resurrection megjelenések - Essen Spiel 2014!

A Warzone egy dark scifi wargame mely eredete régre nyúlik vissza! Az eredeti játékot még néhai GW alkalmazottakból alakult Target Games adta ki 1980 és '99 között. Az eredeti játékra anno úgy tekintettek, mint a Warhammer 40.000 nagy kihívójára. Végül az évtizedes harcból a 40k került ki győztesen, a Target pedig lehúzta a rolót.

Viszont egy angol cég, a Prodos Games 2013-ban hatalmas sikert aratott kickstarter kampányával, melynek célja a Warzone újjáélesztése volt! Így megszületett a Warzone Ressurection! Azóta folyamatosan jelennek meg az új figurák a játékhoz, de a Prodos folyamatosan újra kiadja egyes figuráit, módosított- vagy teljesen új kinézettel!

Az idei német Essen Spiel rendezvénynek ma van az utolsó napja, és a társasjáték gyártókon túl a Prodos is képviseltette magát a kiállításon.

Ott mutatták be legújabb megjelenéseiket:

Itt az új Bauhaus kezdődoboz, melyben már módosítottak a Hussar gyalogosok (mondjuk nagyon rájuk fért), már a nemrégiben újra kiadott Vulkan Battlesuit található meg benne, valamint "új" (egy régi, eredeti scuplt) vezér figura is van, ő a Marshal!

Bauhaus-Starter.jpg

A Bauhaus frakció kap még két felújított doboz is, az egyik a Venusian Rangers, a másik pedig a Vorriters (róluk még nincs kép)

venus.jpg

Valamint, hogy ne csak a Bauhaus parancsnokok örüljenek, a Cybertronik is kap egy új egységet, ők a Mirrormen!

mirror.jpg

Az újdonságok egyébként már rendelhetőek a Prodos Webshopjából! LINK (hazai forgalmazó sajnos még nincs, én minden esetre kipróbálnám a Warzone-t!)

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr826806985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása