2015. április 05. 18:12 - MasterDwalin

Beszámoló az első Warzone Resurrection kezdőnapról!

 book-art-22.jpg

Április 3-án pénteken megtartottuk az első Warzone Resurrection Tesztnapot a D21-es Bázis Wargame Klub-ban!

A játéknapon rajtam kívül 3 kolléga volt kíváncsi, amit én sikernek könyveltem el, mivel egy alig 2 éves wargame rendszerről beszélek, melynek az eredeti háttértörténetét is csak a túlbuzgók (mint én) vagy a "nagy öregek" ismerik még a '90-es évekből. 

A játékhoz 2 kezdősereg méretű (7 és 8 figura) csapatot használtunk: az én Dark Legion és Csaba barátom Cybertronic Megacorporation csapatát.

A dolgokat még nem bonyolítottuk túl, nem használtunk különleges- vagy psychikus képességeket és speciális akciókat és kártyapaklit sem. Most azon volt a lényeg, hogy az érdeklődők (és én is) elsajátítsuk a játék alap mechanizmusát és szabályait. Azt hiszem ez a 2. kör végére mindenkinél megtörtént.

A meccs végül a 6. körben ért véget a Dark Legion győzelmével, de most nem is ez volt a lényeg. Csaba és András (aki út közben átvette az irányítást a Cybertronic androidok fölött) úgy vélekedett, hogy a játék pörgős, nem bonyolult, élvezetes és a váltott aktivációt mind a ketten nagy pozitívumként emelték ki. A karaktereken azért érződött, hogy akkor lesznek igazán jók, ha hozzáférnek a speciális képességeikhez, de a csata végére mind úgy éreztük a két sereg egész jól egyensúlyban van egymással.

Szóval ezen felbátorodva már a 2. tesztnapot szervezem és készítettem egy "hivatalos" Magyar Warzone Facebook csoportot is ahol ezentúl a szervezés és a játékosbázis építés zajlani fog!

A játékról részletes leírásokat és csatajelentéseket is tervezek írni itt a blogon, szóval ha érdekel a téma akkor érdemes lesz néha idenézni! ;) Illetve eljönni a tesztnapokra, de akár egyéni egyeztetés alapján is szívesen tartok demót! Inkvizitoron MasterDwalin felhasználónév alatt bárki elér!

Itt van pár kép a tesztnapról, amikért külön köszönet Ecsedi Andreának!

warzone1.jpg

 

warzone2.jpg

 

warzone3.jpg

Ha többet akarsz megtudni a Warzone-ról akkor ajánlom Podcast adásunk 7. (háttérvilág) és 8. (játékrendszer) részét!

Illetve ahogy azt régebben ígértem itt van pár, nem művészi szintű futó az általam festett, szintén nem művészi kategóriájú figuráról is!

Cybertronic Megacorporation:

Chasseurs

chasseurs1.jpg

chasseurs2.jpg

chasseurs3.jpg

chasseurs4.jpg

chasseurs5.jpg

 

Attila Mk3. Cuirassier

attila1.jpg

attila2.jpg

 

Everasseur

robi2.jpg

robi1.jpg

 

Dark Legion

Undead Legionaries

zombik1.jpg

zombik2.jpg

zombik3.jpg

zombik4.jpg

zombik5.jpg

Nekromutant Leader

mutans1.jpg

mutans2.jpg

 

Razide

razide1.jpg

razide3.jpg

razide2.jpg

Alakhai the Cunning

neferjo.jpg

nefera2.jpg

-Dwalin

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr157341068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása