2014. november 26. 22:35 - MasterDwalin

Darklands: Karácsonyi megjelenések!

darklands_cover_medium.jpg

A Mierce Miniatures egy angliai cég, akik 30mm-es "Dark fantasy" figurákat gyártanak, saját világukhoz, a Darklands-hez!

A cég az elmúlt években több kifejezetten sikeres Kickstarter kampányon van túl, a legutóbbi idén októberben volt. A figuráik háttérvilága, saját szavaikkal: "A Darklands egy olyan alternatív, sötét kor, ahol a mítoszok szörnyei nagyon is valóságosak." A játékban megjelennek az egyediek mellett pl. viking, germán, angol és görög mondavilág lényei és szörnyei is. Ezek mellet, mivel a játék témája alapja "ember vs.szörny", ezért hősi karaktereket is találunk a frakciók között.

A figura szériához már érkezett egy szabályrendszer is, amivel skirmish szintű csatákba lehet vinni a Mierce figuráit. A gyártó saját bevallása szerint: Jó minőségű és exclusive figurákat gyárt, viszont ez meglátszik az áraikon is! Viszont ha mondjuk azt nézzük, hogy a figurák olyan gyönyörűek, hogy az állunk a padlón csattan, és, hogy a nagy részük eleve elég robusztus méretű, ráadásul nem is kell olyan sok figura a játékhoz, szerintem a Darklands lehet az a játék amire érdemes spórolni! Egyébként már proxy szempontból is érdemes lehet böngészni a palettájukat! 

És íme a Darklands karácsonyi megjelenései:

1.png

 

2.png

 

 

3.png

 

5.png

 

6.png

 

7.png

 

8.png

 

A Mirece hivatalos oldala: LINK

És egy videó csatajelentés:

ÉS még pár kép nyálcsorgatásnak :)

10.png

 

11.png

 

13.png

 

14.png

 

15.png

 

-Dwalin

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr256935283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torisaru 2014.11.30. 09:17:04

Elképesztően gyönyörű figurák!Ha esetleg tudsz egy hazai disztribútort én kinéztem a Knútr of Víkin nevű Nord harcos figurát(a naga harcos alatt a huscarl a kétkezes bárddal), illetve a Taraa nevű hölgy két kisebb bárddal.
Igaz Dec. 6 a megjelenési idő, de 12-13 fontért megéri.

MasterDwalin 2014.11.30. 09:33:00

@Torisaru:
Szia! Sajnos nincs hazai forgalmazó! 80 font fölött van ingyenes posta.
süti beállítások módosítása