2015. május 22. 19:15 - MasterDwalin

Mantic Games: Warpath - itt a 3. kiadású szabélykönyv béta verziója!

warpath-box_1.jpg

 /Javítás: az új kiadás a 3. verzió lesz. a Mostani a 2.0 verzió! Bocsi!/

A Warpath a Mantic Games nagy sereges, 28mm-es sci-fi wargame rendszere.

Jelenleg még nincs olyan sok figura a játékhoz, mivel az évek során a Mantic inkább a többi projektjébe ölte a pénzt/energiát.

Ez most úgy néz ki változni fog. Év végén vagy jövő év elején jön a játék 3. kiadású szabálykönyvéhez és új figurák megvalósításához (ezek közt járművek is lesznek) szükséges Kickstarter.

A Beasts of War Backstage felhasználóknak elérhető lett a 3. kiadás béta szabálykönyve benne két sereglistával. A jelenlegi szabálykönyvet+listákat itt találjátok!

A játék ugyan abban a scifi világban játszódik, mint a Dreadball és a Deadzone így a Deadzone figurák nagy része ehhez hivatalosan is kompatibilis.

Jelenlegi sereglisták:
Corporation - Intergalaktikus céges hatalom magán hadserege ami tengerészgyalogosokból és elit “Enforcer” kommandós egységekből áll.

Marauders - Ork zsoldosok. Igazi tömeg sereg. A szokásos, 40k-n alapuló koncepció Waaaghhh nélkül.

Veer-myn: Scifi patányemberek mindenféle mérgező meg sunyi fegyverrel.

Forge Fathers: Scifi törpök, szerintem a jelenlegi felhozatal legjobb figurái.

Plague: A Deadzone-ból most már hivatalosan is átemelt frakció. Egy idegen vírus miatt agresszív izomkolosszusokká mutálódott horda.

A rendszert még nem próbáltam, de a Forge Fathers miatt esélyes, hogy ki fogom.
A 2. kiadású béta szabálykönyv nekem megvan, ha valakit érdekel el tudom küldeni. (Illetve megkérem Dreamer mestert, hogy szorítson helyet neki misztikus Könyvtárában is)

És itt egy kis preview az Enforcer repülőről is:

enforcer-interceptor-1.jpg

 

enforcer-interceptor-2.jpg

A Mantic webshopjából nemrég eltűnt egy jó pár Warpath figura, szóval lehet készülnek valamire. A mai blogbejegyzésük is erről fog szólni, de az még nem elérhető mikor ezt írom.

40k figurákkal tökéletesen proxyzható így sokan ki tudják próbálni, ha akarják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr697483188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása