2015. március 25. 09:44 - MasterDwalin

Változtatások az Asztropata blogon!

Rogue-Trader3-1280x1024.jpg

Bejövő üzenet, Karmazsin kódolás:

Kedves Olvasók!

 

A minap kaptam egy olvasói levelet, amiben egyik olvasóm felhívta a figyelmemet pár dologra a bloggal kapcsolatban!

Ezen felbuzdulva elkezdtem a bejegyzéseimet visszaolvasni és rá kellett jöjjek, hogy elég sok minden nem úgy jelent meg a bejegyzésekben, mint ahogy az nálam a szövegszerkesztőben.

Olvasóm tanácsára a következő változtatásokat eszközöltem:

- Változtattam a betűtípuson, a linkek ezentúl kék háttérrel lesznek ellátva, hogy egyértelműen és messziről látszódjon mi link és mi nem az (ez mondjuk nem tudom eddig miért nem jutott eszembe...).

-A másik probléma, ami nekem is feltűnt így visszanézve, ha több témáról írok egy bejegyzésben, akkor a témák nem válnak el egymástól elég látványosan. Nos erre a megoldást még nem találtam meg, mivel hiába szeparálom el a szöveget a szerkesztőben, a bejegyzésben ez nem látszik. Amíg erre nem találok technikai megoldást egyszerűbb lesz, ha egy bejegyzés egy dologról szól csak.

És ha már tartalom. Mikor elindítottam a blogot az volt a tervem, hogy a lehető legtöbb mindenről írni fogok... nos ez pár hónapon belül kiderült, hogy nem fog menni. Egyrészt mivel csak egyedül dolgozom az Asztropatán, másrészt, annyi időm sincs a keresgélésre és az írásra.

A blog már 5 hónapja aktív (el se hiszem...) és az olvasottságból kiderült mire van igény és mire nem annyira. Ezek alapján a blog a továbbiakban foglalkozni fog:

- W40k és Warhammer fantasy pletykákkal - Erre van a legnagyobb igény. Ezek a cikkek produkálják a legnagyobb olvasottságot. Általában 110-150 megnyitást, de pl. a legutóbbi Skitarii cikk már túl van a 200-on is.

- D21-es Bázis Jelenti Wargame Podcast: a Liszka Gerivel indított podcast is helyet kap az oldalon, ha már annyit dolgozunk vele :)

- Warzone Resurrection: A Warzone témában írt cikkek is kedveltek, és mivel az érdeklődésem középpontjában van a játék, és más blog nem is foglalkozik vele itthon, szerintem megérdemel egy kiemelt helyet az Asztropatán!

- Ezek mellett természetesen ha valami nagyon érdekes hírről hallok az is kikerül majd, de a népszerűbb gyártók megjelenéseinek nem fogok mostantól külön bejegyzést szentelni. Ezekkel volt a legtöbb munka, és ehhez képest alig 30-40 megnyitást produkáltak. Mivel napi szinten foglalkozom a hobbi híreivel, ezeket az inkivitor.hu adott topicjába fogom linkelni, már ha más nem teszi meg ezt előttem :) így az információ eleve azokhoz juthat el akiket potenciálisan érdekel is!

Valamint továbbra is várom a kedves Olvasók véleményét, megfigyelésit és kritikáit is! Én a magam munkáját máshogy látom, mint ti, ezért a külső visszajelzés nagyon sokat számít!

Továbbá szívesen veszem a blogger kollégák technikai tanácsait is!

Remélem a megújulás után továbbra is olvasott lesz a blog, mivel én nagyon szeretném ezt az oldalt élve tartani :)

Adás vége...

-Dwalin

Címkék: közlemény
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr537302488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2015.03.25. 16:24:25

A sikeres blog titka: meztelen csinos nők, cuki állatok, és sok-sok kaja! :-)

MasterDwalin 2015.03.25. 17:32:47

@Sándor Kaba Sarkadi:
Akkor már akaszthatom is a szögre a kabátom :D

Andi3479 2015.03.26. 13:54:03

Szerintem nem csak én, de mások is szívesen olvasnának Kings of War-os cikkeket :) .
süti beállítások módosítása