2015. január 07. 23:34 - MasterDwalin

Mantic Games - Ezek a tervek 2015-re!

mantic-games-logo1.jpg

A Mantic Games az egyik kedvenc figura/wargame gyártóm! Egy minőségi termékeket gyártó, folyamatosan fejlődő és bővülő, vevő központú cég, akik szinte minden évben előrukkolnak valami újdonsággal!

A tavalyi év is érdekesen alakult: Deadzone, Mars Attacks, Dungeon Saga  és Kings of War Kickstarter sikerek, szóval nem lustálkodtak a Mantic-nál!

Ráadásul több wargame oldalon keresztül megtudhattunk érdekes információkat arra nézve, milyen újdonságokra lehet számítani 2015-ben! Lássuk őket:

Kings of War:

Kezdeném is az egyik kedven wargame játékommal, a 28mm-es figurás,  nagy sereges fantasy-vel, a Kings of War-al. Ez az év a KoW nagy éve lehet (pláne ha a Warhammer Fantasy 9. kiadású pletykák beigazolódnak, de erről később és egy másik cikkben!), mivel tavaly év végén a KoW 2. kiadású szabálykönyvének finanszírozására indított Kickstarter kampány hatalmas siker volt!

A szabálykönyv mellett idén, a két még csak szabályokkal rendelkező frakció, a Forces of the Abbys (démonok) és a Forces of the Nature (driádok, elementálok, erdei elfek) műanyag figurákat is kapni fognak! Ráadásul a már most meglévő frakciók is mind új egységeket kapnak majd, nem is beszélve a  kibővített háttértörténettel! (Valamint hallottunk egy pletykát,  hogy a Deadzone-hoz hasonlóan fantasy tereptárgyakat is látunk majd a Mantic-tól!)

kings-of-war-orcs-goblins-vs-twilight-kin-abyssal-dwarfs.jpg

Deadzone:

A Deadzone (28mm, Scifi, skirmish) tavaly startolt el, és Angliában elég nagy rajongótábort épített már ki magának. Azóta rengeteg új terep és két új frakció is érkezett a játékhoz, viszont a Mantic meghallotta a rajongók szavát, és idén érkezik a legjobban követelt "új" frakció, a Warpath játékból ismert Veer-myn (patkányemberek) banda!

deadzone-contents-shot-sml.jpg

 

 

Dreadball:

A Warpath univerzumban játszódó sportjáték legújabb kiadása az Xtreme is idén érkezik, ami az illegális foci élményét hozza majd el a játékba, 4 új csapattal 13 új csapattal( köszönet az infóért Garvey-nak!,) aknákkal és további játékosokra halálos kiegészítővel...

c93a3b2a5158e57b38630a72730cca26_large.jpg

 

Dungeon Saga: Dwarf King's Quest

A KoW világában játszódó, igazi, régi vágású,  dungeon-crawler társasjáték születik meg idén a Manticnak hála! A tavalyi Kickstarter kampány igazi siker volt, így a társas rengeteg kiegészítővel, szörnnyel és hőssel jelenhet majd meg! A Mantic célja, hogy egy igazi, a régi idők nagy játékait idéző (Warhammer Quest, Hero Quest) társast alkosson! Én várom!

dscn0412.JPG

 

Warpath:

És igen... a Mantic évekkel ez előtt nagyot álmodott amikor saját, 40k szerű, nagy sereges, 28mm-es scifi játékukat akarták megalkotni. És bár az első lépéseket sikeresen megtették: alap szabályrendszer, 2 félig kész és további 4 megkezdett sereg megvan, a céljukat nem tudták elérni. Ezért jegelték a dolgot egy ideig, és más projekteket helyeztek az előtérbe. Viszont most eljött az idő, hogy a Warpath, a Dreadball és Deadzone atyja újjáéledjen és idén, egy Kickstarter kampánnyal az a játék legyen aminek Alessio Cavatore (szabályíró) és Ronnie Renton (Mantic fejes) megálmodták! Egy masszív scfi wargame tankokkal, repülőkkel és nagy seregekkel! Én remélem összejön nekik! (A Warpath az a scifi ahol a Squat-ok szelleme tovább él a Forge Fathers frakcióban. Nem csoda, hiszen a fél Mantic ex GW-s.  És ki ne akarna űrtörp sereget irányítani? :) )

warpath-box.jpg

 

-Dwalin

Címkék: mantic games
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr256955783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása