2014. november 04. 21:47 - MasterDwalin

Norsgard - Elindult a Kickstarter!

Norsgard-KS.jpg

Tegnap indította első Kickstarter kampányát a Sea Dragon Miniatures, mely segítségével el akarják indítani saját wargame játékukat, a Norsgard-ot!

A Norsgard egy 32mm-es figurákat használó, skirmish szintű. viking mitológia ihlette fantasy játék lesz, melyhez először egy szabálykönyv és 3 sereg jelenik meg a siker esetén! (erre úgy látszik nem kellett sokat várni, már most túllépte a kampány a szükséges 5.000 Dolláros célt!)

Az egyik ilyen sereg, az Order of the Ram frakció (orkok) egy "warband"-je a Scarlet watch száműzetésbe vonult harcosaiból áll.

 

A másik pedig a Mork Tribe frakció (démonokat imádó barbár emberek) csapata, a Howling Horde lesz!

 

Egy harmadik kezdő doboz is elérhetővé válhat a Kickstarter kampány során, a megfelelő összeget elérve! A háttértörténet szerint várhatóak még Törpök és Farkasemberek is a játékban!

Ami biztos, hogy a Norsgard-ra meglesz a kellő pénz, már csak az a kérdés, hogy a sikert a jövőben is meg tudja-e őrizni a Sea Dragon! Reméljük, wargame-ből sosem elég ;) 

Kickstarter videó:

A hivatalos oldalért, katt IDE, a Kickstrater oldalért pedig IDE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr636862401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása