2015. május 21. 12:36 - MasterDwalin

GW pletykák: Cult Mechanicus Electro Priest és Dominus képek!

 adeptus-mechanicus-1680x1050-wallpaper-857801.png

Ezen a hétvégén érkezik a Cult Mechanicus Codex utolsó két megjelenése a Battle Servitorok   és Robotok mellé.

Az egyik a Codex HQ egysége, a Techpriest Dominus, a másik pedig két Elite választás, az közelharci Fulgurite- és távolsági Corpuscarii Electro Priestek. LINK a képekhez!

A Dominus pont olyan, mint amilyennek egy magas rangú Techpapot elképzeltem! Már csak a kinézete miatt is alap vétel lesz az AdMech játékosok számára!

A másik új egység viszont.... tudom, hogy az Electro priestek a 90-es évek óta részei a 40k háttértörténetnek, de nekem nem elég "mechanikusak". Tudom, hogy egy egészen más irányvonalat képviselnek a Mechanicus-on belül de szerintem nem illenek a többi egység mellé.

A Cult Mech felhozatalnak nincs olyan egységes arculata, mint a Skitarii könyv egységeinek. Viszont egy Skitarii sereg kiegészítéseként már el tudom őket képzelni. 

 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr557477772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása