2015. május 15. 23:43 - MasterDwalin

Miért csúszik a hazai Warzone Resurrection készlet? Itt a válsz!

imperial-2_1.jpg

Még márciusban adtam hírül itt az oldalon, hogy a székesfehérvári Főnixcsarnok Wargame, Társasjáték és Könyvesbolt a Prodos Games hazai disztribútora lett.

Azóta eltelt két hónap, de a bolt webshopjában még nem bukkantak fel a Prodos termékei!

Ennek egy oka van: az Alien vs. Predator társasjáték/wargame cirkusz!

Ha valaki nem ismeri a fent említett játék körüli herce-hurcát joggal kérdezheti, hogy mi köze van a Warzone-nak ehhez?

A Prodos Games 2. játéka az AVP, szintén egy sikeres Kickstarter kampány keretei között valósult meg.... vagyis majd csak most fog megvalósulni.

Történt ugyanis, hogy pár hónapja az AvP Kickstarter oldala eltűnt és egy jó ideig nem is lehetett tudni pontosan miért is szívódott fel egyik napról a másikra. (A Prodos ez idő alatt nem volt épp a kommunikáció mestere, bár lehet megkötötték a kezüket) Az egész galiba leegyszerűsítve azért történt, mert az AvP jogtulaja a Fox tv társaság belenyúlt a Prodos munkájába, megszabta mit mutathatnak meg belőle és mit nem. 

Szerencsére ezek a vészterhes idők már elmúltak, és az érdeklődők a nemrégiben megtartott Salut rendezvényen, Londonban már láthatták is a figurákat fizikai valójukban.

A Prodos eredeti terve az volt, hogy a Salut idejére már jócskán benne lesznek a gyártásban, bár a Fox újra keresztül húzta a számításaikat. Ahhoz, hogy a játék zöld lámpát kapjon 3 Fox fejes aláírása kellett. Ebből 2 hamar meg is volt, de a 3. vélhetően rettenetesen elfoglalt és fontos ember szignójára heteket kellett várni...

Egészen a mai napig! Most érkezett a friss hír: Az AvP zöld lámpát kapott!

Ez már önmagában jó hír, de nekünk, hazai Warzone játékosoknak még inkább az!

A Főnixcsarnok-ból kaptam az infót mi szerint csak akkor lesz Warzone készletük, ha már az AvP is kapható lesz, ugyanis a két játékot csak együtt hozzák be kis hazánkba!

Ez azt jelenti, hogy (remélhetőleg) záros határidőn belül már a Főnixcsarnok polcain is ott lesznek a Prodos Games termékei!

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr127463036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása