2015. március 21. 09:03 - MasterDwalin

Khorne Daemonkin, új Codex a W40k-hoz!

60030102008_codexdaemonkin01.jpg

Mikor pár napja írtam a pletykáról mi szerint ezen a héten egy "új" 40k Codex fog feltűnni a GW webshopban, megmondom őszintén azt hittem csak kacsa az egész. Na de nem így lett!

Tegnap este a GW honlapján a Codex:Khorne Daemonkin (+ 3 új sereghordó bőrönd) fogadta az érdeklődőket!

Ez egy teljesen önálló Codex, tehát nem Supplement, viszont új figura nem érkezett hozzá. A Codex felhozatalában Chaos Space Marine és Daemon figurákat találunk, melyeket vegyesen egy seregben lehet hozni. Valamint ezek mellett természetesen egyedi képességek és szabályok is találhatóak a könyvben.

Ez a Codex egy jó lehetőség lehet azoknak a Chaos játékosoknak, akik szeretnék Khorne-nak, a Vér Istenének szentelni magukat. Ha viszont van egy önálló Khorne Codex, idővel talán Nurgle, Tzeentch és Slaanesh verzió is lesz....

Úgy néz ki ez az év az új Codex-ek éve lesz a 40k számára! Egy hét múlva Ad.Mech.... Már alig várom!

Itt egy videó az új táskákról is! 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr97288225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása