2014. október 23. 22:10 - MasterDwalin

GW pletykák: Még több kép Glottkinról!

Most már 100%-hogy az e heti Warhammer Fantasy előrendelések között ott lesz az óriási Nurgle förtelem, Glottkin valamint az End Times sorozat következő kötete, a " The End Times 2: Glottkin"

A könyvben az új Káosz egységek mellett, benne lesznek a szabályok a kombinált Legions of Chaos frakcióhoz (Warriors of-, Daemons of Chaos, Beastmen)! Ez a lehetőség nekem tetszik, mivel közelebb áll a háttértörténethez, illetve így talán életképesebb lehet egy Beastmen sereglista is! 

Ami a legérdekesebb a kiadványban az a háttértörténet folytatása, amiben valószínűleg az emberek világára egy igen-igen sötét időszak köszönt majd be....

A képekért katt a linkre: (valamiért úgy gondolom, hogy az oldal számára biztonságosabb ha a "kicsent" képeket csak linkelem és nem ágyazom be a cikkekbe! Így jobban alszom ;) )

LINK!

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr856827595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása