2015. május 05. 15:10 - MasterDwalin

GW pletykák: Cult Mechanicus képek és videó! + Deathwatch vs. Genestealer Cult társasjáték?

dh18_3190_ch3-domions-of-the-lathes_1142_markmolnar.png

Cult Machanicus megjelenések!

Mikor hetekkel ez előtt megjelent az Ad.Mech Skitarii Codex, már akkor suttogtak egy másik Mechanicus seregkönyvről is. Ez bizony az elkövetkező hetekben érkezik és már képeink is vannak a figurák nagy részéről ill. egy GW teaser videó is napvilágot látott!

Hogy miért kellett a Skitarii-tól függetlenül kiadni ezt a szintén vékonyabb seregkönyvet, arra jobbat nem tudok mondani, mint, hogy dupla bevétel. Most még nem tudjuk, hogy a Skitarii egységek a CultMech sereg részét képezik-e majd!

Ide , ide illetve ide kattintva nézhetitek meg a képeket!

Deathwatch vs Genestealer Cult társasjáték érkezik majd?

Egyes pletykák már szóltak arról, hogy idén új seregkönyvek formájában viszontlátjuk majd a Deathwatch Killteam-et és a Génorzó Kultuszokat. A legújabb híresztelések szerint ez nem két külön, hanem egy megjelenés lesz, ráadásul az Assasin társasjátékhoz hasonló módon.

Ha ez igaz, akkor a GW nagyon ráállt a Space Hulk szerű limitált társasjátékok gyártására...

De mivel, elvileg az új műanyag Assasin-ok is idővel megvásárolhatóak lesznek külön-külön is, talán így lesz ez ezzel is.

Bár egy forrás azt álltja, hogy a Killteam Marine-ok sima Sternguard dobozból lesznek felturbózva pár egyedi vállappal, fegyverrel, sisakkal és kiegészítővel megspékelt kerettel, ami így előre nem hangzik valami fenomenálisnak. Meglátjuk!

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr667432206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása