2015. március 30. 20:28 - MasterDwalin

GW pletykák: További Skitarii megjelenések ! A jövőben egy full. Admech Codex is érkezhet?

subscribehere_landing2ed.jpg

 

A Codex: Skitarii a 40k legújabb serege, de csak mint,  mini Codex, ha a pletykák igazak! 

Ezen a  héten landol a boltok polcain 2 Skitariii doboz melyből 2 Troop és 2 Fast Attack egység építhető majd meg. 

Ha az informátoroknak igaza van, ezen a héten egy dobozt fogunk a Pre-Orer szekcióban látni mégpedig a  Sicarian infiltrators/ruststalkers doboz képében, akik az Ad.mech bérgyilkosai. E mellé kapunk egy 80 oldal terjedelmű Codex-et és Datacards paklit is.

Ami biztos, hogy lesz egy 3. megjelenési hét is, amiben az Onager Dunewalker nehéz lépegetőt és a logika szerint, egy HQ egységet fogunk látni. 

Viszont ha a pletykák igazak akkor ennyi.... Ez bizony tényleg csak egy mini Codex szint! Viszont! Vannak akik szerint egy teljes Ad.Mech Codex is érkezik majd a jövőben melyben a Skitarii-n felül helyet kapnak majd olyan egységek is, mint pl. a Legio Cybernetica robotjai... Sokak szerint erre az a bizonyíték, hogy a GW webshopban a Skitarii egységek Adeptus Mechanicus fül alatt kerültek be, és a Ranger/Vanguard doboz neve Adeptus Mechanicus Skitarii...

Én már most is teljesen odáig vagyok az új Ad-Mech cuccoktól, így remélem a jövőben még több gyönyörű figura érkezik majd hozzájuk!

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr577321388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása