2015. március 06. 10:05 - MasterDwalin

GW pletykák: Jövő heti újdonságok, "Vörös megjelenések" és Forge World

horus-heresy-siege.jpg

Az egyik legbiztosabban érkező információ mindig azoktól származik akik előbb ráteszik a kezüket a White Dwarf legújabb kiadványára. Így nem csak az adott heti megjelenésekről szerezhetünk idő előtt képeket és információt, hanem az az utáni White Dwarf tartalmából is!

Az e heti újdonságokról már elég sok képünk van, (katt IDE ha még nem láttad) de valaki már fel is tette a netre a jövő heti Fehér Törpe utolsó oldalain található kulcsszavakat, melyek a következő számra utolnak:

-A Champion of Khorne Arises (ez alatt szinte biztosan egy új, műanyag Archaon figurát kell érteni)
-Armies of the End Times
-Forgeworld

Nos a 3. címszó, a Forge World, jelenthet valami nagy és gyönyörű Horus Heresy karakter megjelenést, vagy akár valami érdekesebbet is....

Már az elmúlt hetekben is szóltak pletykák arról, hogy a GW még ebben az évben kiad majd egy műanyag Horus Heresy dobozt és figurákat, a HH pedig cseréli a Gyűrűk Urát, mint a GW 3. játékrendszerere.

Itt van pár kép, hogy milyen érdekes hibákat lehetett felfedezni a GW honlapján:

Itt az URL cím a lényeg: LINK

LINK

LINK

 

Pár napja érkezett egy pletyka mi szerint a GW ebben az évben 4 nagy megjelenést tervez, és ezeket csak úgy emlegetik a "Vörös Megjelenések". Ezek állítólag a következők lesznek:

May 1st - heresy
May 8th - heresy

June 5th - ???
July 10th - WFB

Talán tényleg több volt a műanyag Horus Heresy, mint vad pletyka? Idővel kiderül...

 

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr107245351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása