2015. február 21. 17:37 - MasterDwalin

Gw pletykák: Génorzó kultusz és Deathwatch Codex közeleg? Még egy kis infó a műanyag Horus Heresy dobozról és a Skitarii-ról!

galaxy_in_flames_preview.jpg

Tegnap előtt írtam meg egy hírben (LINK), hogy egyes pletykák szerint a GW pár hónapon belül műanyag dobozokat (alap egységek és egy kampánydoboz) fog kiadni a Forge World féle Hórusz Eretnekség szabályrendszerhez.

A mostani pletykák alapján a Horus Heresy készlet a Gyűrűk ura/Hobbit figurákat fogja váltani a GW boltokban (A Gyűrűk Ura figurák pedig, csak online rendelhetőek lesznek).

Elnézve a HH külföldi sikerét, és a háttérvilág hangulatosságát ez nem lenne ostoba lépés a GW részéről. A Forge World sem veszítené el a kenyerét, hogyha továbbra is ők gyártanák az egzotikusabb cuccokat,  ahogy azt eddig is tették. Kérdés mondjuk, hogy a műanyag HH figurák mennyibe kerülnének, mert a FW műgyanta verziók ára elég combos...

Érdekes infó továbbá az,  mi szerint a Codex:Skitarii Áprilisban érkezik majd, és ezt követi majd két "Harlequin" mérető megjelenés: A Codex: Deathwatch és a Codex: Genesteeler Cult ....

Valamint az év vége felé érkezhet egy új Dark Angel Codex, valamint egy Tzeentch témájú megjelenés is!

Ti vennétek műanyag HH figurákat? Vagy esetleg Génorzó Kultuszt valakinek? (Lesz műanyag limó is? ^^)

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr757194779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása