2015. január 24. 20:09 - MasterDwalin

D21-es Bázis Jelenti: Wargame Podcast 2. rész - Warhammer Fantasy 9. kiadás pletykái

d21_jelenti_hatter.jpg

És ahogy ígértük itt van Podcast sorozatunk 2. része!

A mai részben a Warhammer Fantasy idén érkező, 9. kiadású szabálykönyve körül megjelent elég merész pletykákról fogunk beszélgetni!

Vajon a Fantasy tényleg ennyire meg fog változni? Skirmish szint, kerek base, 6 frakció, buborék világ..... idővel kiderül!

 

 

-Dwalin

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr917105797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2015.01.25. 10:43:39

Szia!

Az Inkvizítor főoldalára is rakjátok ki, hadd terjedjen az ige!

Üdv:
Kaba

MasterDwalin 2015.01.25. 10:58:30

@Sándor Kaba Sarkadi:

Liszkag fogja kirakni hétfőn! Neki van moderátori joga.
Hogy tetszett egyébként?
Tényleg túl hosszú az intro?

Sándor Kaba Sarkadi 2015.01.26. 09:06:58

Az intró hossza és minősége teljesen rendben volt. Viszont ha már így rákérdeztél, kifejteném a véleményemet, remélem építő jellegű lesz számotokra.

Ami tetszett:
1) Tetszett, hogy most egy témára összpontosítottatok, de engem az sem zavar, ha nincs központi téma, hanem ugráltok egyik témakörről a másikra. Kicsit természetesebb, szabadabb, de a kötöttebb párbeszéd is kellőképpen élvezetes.
2) A témaválasztás telitalálat, erről a pletykáról nagyon sokat lehet beszélni, aktuális, és elég sok embert érint.
3) A hang minősége és a zene hangerőssége kellőképpen javult.
4) Liszkag és MDwalin beszéde választékos, és karakteres. Mindig tudom, éppen ki beszél, és nem csak a hangotok különbsége miatt. Egy jó rádiós műsorban nagyon fontos, hogy a beszélgetésben jól megkülönböztethetőek legyenek a párbeszéd szereplői, és itt ez biztosítva van az eltérő személyiségetek által.

Ami nem tetszett:
1) Még mindig kicsit rövidnek érzem a podcastet hosszát. Ha tényleg festés alá raknám be, annyira hamar lemenne a beszélgetés, hogy csak a basecoat lenne kész. Vagy ha mondjuk Diablo 2 játék közben hallgatnám, a börtönben csak az első szintig jutnék el.
Merjetek hosszúak lenni, akár több témában, de bátran kalandozzatok el a filmek, zenék, hétköznapi témák felé is. Sőt, mehet az öncélú reklám is, engem az sem zavar :-) Ha a szerkesztés miatt nem vállaltátok be a hosszabb videót, akkor több részben is feltehetitek. Vegyetek példát Puzsér Róbert "A hét mesterlövésze" rádiósműsoráról, azok két órásak, de érdekességük miatt ez nem válik hátrányukra. Vagy akármelyik Beasts of War podcast videóra, ahol a fiúk könnyeden viccelődnek, kicsaponganak, de mégis tudják tartani az előírt bejelentéseket.

Minden más tetszett, csak így tovább, én biztosan hallgatni foglak Titeket továbbra is!

MasterDwalin 2015.01.26. 09:33:13

@Sándor Kaba Sarkadi:

Köszönet a visszajelzésért!

"Vagy ha mondjuk Diablo 2 játék közben hallgatnám, a börtönben csak az első szintig jutnék el."
Ez nagyon jó volt XD

Megbeszélem Liszkag-al a hosszabbítást!
Szerintem megoldható, én benne vagyok ;)
süti beállítások módosítása