2014. november 30. 22:49 - MasterDwalin

GW pletykák: Blood Angel Codex, Smaug, The End Times és a Birodalom!

Smaug-a-645x507.jpg

Lássuk milyen pletykák gyűltek össze mostanában a neten W40k, Warhammer Fantasy és The Hobbit:SBG témákban!

 

Warhammer 40.000

Jön Blood Angel Codex!

Mivel ezen a héten landolt a GW webshopban a Shield of Baal:Deathstorm doboz, melynek egyik fele egy Blood Angel sereg, most már biztos, hogy a Codex is rövidesen érkezik!

Pletykák szerint a Codex a jövőheti előrendelések között lapul, ráadásul nincs egyedül! Most már biztosasn jön még Blood Angel témájú Tactical Marine doboz, valamint pletykák szerint BA témájú Terminator- , Sanguinary Guard doboz és műanyag Sanguinary Priest is érkezik majd!

Ha a jövő heti White Dwarf pár képére vagy kíváncsi katt IDE! ( ráadásul a képeken szereplő Tactical Marine nagyobb alapon van, mint a mostani.... ajjaj...)

 

Warhammer Fantasy

A Fantasy-hoz két pletykánk van. Az egyik, hogy a következő The End Times könyv Skaven témájú lesz, a másik pedig, hogy az első 9. kiadású seregkönyv a Birodalom lesz jövő év elején!

 

The Hobbit: Strategy Battle Game

A Hobbit wargame-hez is jött egy elég NAGY pletyka! Az, hogy a közeljövőben érkezik majd egy hatalmas, 500 Dolláros  Smaug figura! Az infók szerint egy hatalmas aranykupacon fog trónolni, és a kupacban egy kis Bilbó figura fog megbújni! Smaug szabályai a White Dwarf magazinban lesznek majd elérhetőek! (És a nyakamat rá, hogy limitált lesz!)

Minden esetre kíváncsi leszek, hogy fog ez a "szobor" kinézni :)

 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr346945381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása