2014. november 19. 22:39 - MasterDwalin

GW pletykák: Shield of Baal folytatás, Blood Angels és puha fedelű The End Times könyvek+Hobbit!

 2014-01-21-13.01.52.jpg

Kering most a neten egy jó pár pletyka a GW elkövetkező megjelenéseiről, lássuk hát őket sorban:

Warhammer 40.000

A Shield of Baal: Leviathan kampánykönyv csak az első volt a sorban, a pletykák szerint a második kötet címe Shield of Baal: Exterminatus lesz! Ebben valószínűleg már a Blood Angel-ek is szerepet kapnak, akikhez hamarosan érkezik majd az új Codex!

Valamint van egy pár képünk egy új Tyranid Broodlord figuráról is!

A fotóért katt IDE!

 

Warhammer Fantasy

 

Javában dúl a The End Times kampány, melynek 3. kötete a héten érkezik majd az előrendelhető termékek közé! Ennek címe The End Times: Khain lesz, melyben az elfeké lesz a főszerep! Sajnos a könyvel együtt viszont új elf makett nem érkezik.... (még) Továbbá egyes pletykák szerint az azóta nem kapható End Times 1. és 2. kötetből érkezik majd puha fedelű változat, hiánypótlásnak!

Van egy rakás kicsent kép az e heti White Dwarfból, katt értük IDE!

 

The Hobbit: The Strategy Battle Game

Hamarosan érkezik az év egyik csúcspontja, a Hobbit film trilógia lezáró epizódja! A világ LotR wargame játékos közössége csak úgy forrong ha olyanokra gondol, mint egy esetleges műanyag Smaug, vagy nagy sereges szabályok a Hobbit frakciókhoz stb.

Amit már tudunk, hogy ezen a héten jön egy pár új Hobbit tünde figura, katt értük IDE és IDE!

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr996905873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása