2014. október 19. 13:43 - MasterDwalin

Forge World megjelenések - 42. hét +Chaos Renegade Sereglista!

A Forge World a Games Workshop irányítása alá tartozó kis csapat, akik feladata, hogy az anyacég játékaihoz (Warhammer 40.000 és Fantasy) gyártsanak, alternatív vagy különleges műgyanta figurákat és szabályokat! Valamint, a Forge World pár éve elindította saját, W40k-n alapuló wargame játékát a Horus Heresy-t, ami a Warhammer 40.000 univerzum 30. évezredének történéseit eleveníti fel a Horus Heresy című könyvsorozat alapján!

Az első lépések, a lojális és a Hórusz párti Űrgárdista Légiók megalkotása volt, majd megérkezett az első nem űrgárdista frakció, a Mechanicum/Dark Mechanicum, most pedig megjelent az első egység a Solar Auxilia frakcióból!

A Solar Auxilia, magyar nevén a Birodalmi Hadsereg, a birodalmat védő halandó katonák serege. Az Eretnekég után ebből a szervezetből lesz az Astra Militarium (Birodalmi Gárda) és a Birodalmi Flotta. 

Az első megjelent figurák az alap gyalogságot jelentő Lasfire Section:

 

Szerintem a gárdisták már-már steampunk-os stílusa igen tetszetős! Egyetlen probléma van velük ami igazság szerint minden Forge World termék rákfenéje, ez pedig az áruk! Ez a 20 figurás készlet £68 + postaköltség!

Szóval ha valaki Horus Heresy sereget akar építeni eredeti figurákból az felkötheti a gatyáját! (Ráadásul a Gárda a Heresy alatt is tömeg sereg volt, szóval egy-két ilyen osztag el kellene még...)

De nem ez az egyetlen újdonság a héten! A FW szabályait az Imperial Armour könyvekben publikálja, melynek most jött ki a 13. kötete, a. Warmachines of the Lost and the Damned, melyben a FW által gyártott Káosz hadigépekhez, tankokhoz találunk szabályokat. Ezek mellett viszont (amiért nagyon vártam ezt a könyvet) az a felújított Chaos Renegade sereglista! A Chaos Renegade-ek a káoszhoz pártolt kultista vagy renegát gárda seregek, tehát a Birodalom egyik leggyakoribb ellenfelei. Ehhez a FW frakcióhoz készült, most felújított "Codex". 

A renegátok szabályait kigyűjtve megtaláljátok ezen a LINK-en! (az előző kiadáshoz képest történt változásokat is részletezi a szerző!)

-> Imperial Armour Volume 13: £50

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr896807587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása