2015. október 15. 15:45 - MasterDwalin

30k pletykák: GW-s Horus Heresy - Megvan a megjelnés dátuma?

horus-emperor.jpg

Számomra a műanyag Hórusz Eretnekség témájú 30k figurák pletykája olyan, mint az AdMech volt anno. Nagyon szeretném, hogy igaz legyen! És ahogy az Adeptus Mechanicus is igaznak bizonyult, úgy nagy az esélye, hogy ez is az lesz végül!

Egyrészt, ott volt az a  pár kép pár hónappal ez előtt, melyek állítólag a kezdődoboz pár keretéről készültek. Most pedig már több ismeretlen forrás is jelezte: közeleg a megjelenés!

És, ha ezek a források nem csalnak, az új 30k készlet első megjelenései November 7. lesznek előrendelhetőek, 14-én pedig megvásárolhatóak.

Egyes források szerint viszont, a GW-féle 30k játék a cég új "rendszer menedzsmentjének"  3. és egyben legkomplexebb és legdrágább pillére lesz, amit kifejezetten fanoknak, és tapasztalt wargamereknek szánnak.

A forrás szerint az első lépcsőfok az Age of SIgmar, ingyenes és egyszerű szabályokkal, melyet akár pár figurával is lehet játszani.

Ezután jön a 2. pillér, a 40k, ami már egy összetettebb és több figurát igénylő játék.

A harmadik pedig a 30k lesz, ahol a szuper nehéz tankok, a 20 fős Tactical Marine osztagok és a Primarchák mindennaposnak számítanak majd, ezért más hozzáállást (és pénztárca méretet) igényelnek majd. (Még az eddigi vastag pénztárcánál is vastagabbat!)

Meglátjuk!

Mindenesetre én már várom mi sül majd ki ebből az egészből! ... Már, ha igaz!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr507970857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2015.10.16. 01:53:28

Szia Dwalin Mester!

Szóval ha jól értem, kapunk egy új Warhammer-játékot, még több marinnal, még több spec szabállyal, még több költséggel. Ha ezt így lesz, akkor a válaszom a GW-nek:
www.youtube.com/watch?v=8JNuqEz_GCQ

:-)

MasterDwalin 2015.10.16. 09:58:49

@Sándor Kaba Sarkadi:
Valószínűleg így lesz :)
A Gyűrűk ura helyére jön a 30k 3. rendszernek.
süti beállítások módosítása