2015. július 27. 10:56 - MasterDwalin

GW pletykák: Műanyag Horus Heresy figurák érkeznek majd a GW-től! (képekkel)

 horus-heresy-betrayer-601310.jpg

Emlékszem, még márciusban volt sok helyen felbukkanó pletyka, hogy a GW még idén beszáll majd a Horus Heresy szabályrendszerbe, a saját gyártású műanyag figuráival.

A Horus Heresy a Warhammer 40.000 30. évezredében játszódik, és nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében.

Ehhez az időszakhoz számtalan regény jelenik meg, és a Forge World egy saját szabályrendszert és gyönyörű figurákat is gyárt hozzá.

Ettől függetlenül maga a 30k wargame nem lett globális szinten olyan népszerű, ugyanis a Forge World árai még nyugati fizetések mellett is igen magasnak számítanak.

A GW-től egy logikus lépés lenne, ha saját műanyag készleteteket adna ki a 30k-hoz így növelve annak népszerűségét, hiszen 3. játékuk a Gyűrűk ura SBG már most elég halottnak tűnik, a támogatás hiányában.

Az eredeti pletykák szerint érkezik majd egy 30k Űrgárdista kezdődoboz, valamint alap dobozok az Űrgárdista légiókhoz.

Marine osztag, Terminatorok, Rhino és Contemptor Pattern Drednought amik anno felmerültek a pletykákban. Ami viszont biztos, hogy Marine osztag érkezik, hiszen már van egy pár fotónk a keretekről!

Valószínűleg a Forge World sem áll majd le a saját készlet gyártásával, és ők fogják árulni a speciális karaktereket, egzotikusabb egységeket és Upgrade készleteket.

Kíváncsian várom mi lesz ebből, hiszen a 30k világa tényleg érdekes, és a hozzá épített seregeket akár 40k-ban is használni lehet.

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr667657754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása