2015. július 21. 13:49 - MasterDwalin

Mantic Games: Kings of War újdonságok és itt a 2. kiadás

kow_art.png

A Mantic Games nagy lehetőség előtt áll, mióta az Age of Sigmar fölváltotta a Warhammer Fantasy-t.

Így, már a "másik fantasy'-nak csúfolt játékrendszerük lett a legnépszerűbb, támogatott nagy sereges fantasy wargame a piacon. Ezen helyzet kihasználása érdekében a Mantic kiadta a KoW 2. kiadású szabálykönyvének ingyenes pdf verzióját egy hónappal az eredeti Augusztus 22-i megjelenés előtt.

Valamint további 9 ingyenes PDF sereglistát is, melyek viszont még nem teljesek! A teljes (küldetések, varásztárgyak stb.) szabályok csak Augusztusban érkeznek, a teljes sereglistákkal és a Forces of Nature és Legions of Abyss sereglistákkal egyetemben.

A nyomtatott szabálykönyv a kibővített háttértörténetet is tartalmazni fogja, de csak ennyivel lesz több, mint az ingyenes PDF verzió!

Az Abyssal Legion figurák is Augusztusban érkeznek majd, a Nature figurák pedig 2016 tavaszán. (A Nature lista egyik új egysége a Salamders ebben a videóban már szerepel is!)  Októberben pedig kiadnak majd egy kiegészítő könyvet, melyben 'alternatív' sereglisták lesznek, mint pl. Ratkin (patkányemberek) Lizardkin (Gyíkemberek), Herd (Bestiaemberek), Rhodia (Hobbit + ember szövetség) stb.

Ezek kifejezetten azoknak a Warhammer Fantasy sereggel (vagy más gyártótól való figurákkal) rendelkezőknek íródnak, akik figuráihoz nincs Manticos alternatíva. Ezen játékosok száma az Age of Sigmar megjelenése óta igen csak megnőtt....

Ezek mellett az elkövetkező hónapokban is a KoW-é lesz a főszerep, ugyanis a Mantic minden hónapban ad majd ki valami újat a meglévő sereglistákhoz

Az első hullámban kaptunk pár újdonságot az Elves és Abyssal Dwarf seregekhez:

Elf Army 49.99 £

elf_army.jpeg

 

Elf Mega Army 99.99 £

elf_mega.jpeg

 

Forest Shamblers (A Nature lista része is, nem csak az Elfeké!) 14.99 £ (fém figurák)

forest.jpeg

Elf Mage Queen (még nem előrendelhető, mikor ez a cikk íródik)

queen.png

 

Abyssal Dwarf Army 49.99 £

abyssal_army.jpeg

Abyssal Dwarf Mega Army 99.99 £

abyssal_mega.jpeg

 

Abyssal Dwarf Iron-caster 6.49 £ (fém figura)

iron_caster.jpeg

 

Abyssal Dwarf Greater Obsidian Golem 24.99 £ (műgyanta figura)

greater.jpeg

A következő hónapban a Dwarf és Undead seregek kapnak majd új megjelenéseket!

Ha érdekel a KoW akkor keresd fel az Invizitor.hu topikját vagy hallgasd meg a játékról készült podcast adásunkat is!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr347644312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása