2015. július 14. 10:14 - MasterDwalin

GW pletykák: E heti megjelenések, a klasszikus Fantasy figurák támogatása és visszatérnek a Bretonok?

age-of-sigmar-header1.jpg

Újdonságok

Felkerült a netre egy kép, mi szerint ezen a héten az előrendelhető termékek között lesz:

Egy újabb Sitormcast Eternal Clampack, a Lord-Castellant;

Valamint kettőt, már régebben képeken is látott tereptárgy az Ophidian Archway és a Baleful Realmgates. Az Age of Sigmar-ban a Síkok között ilyen kapukkal lehet közlekedni, és ezek a Sigamrine-ok és a Chaos által használt portálok lesznek.

Forrás: Natfka

Klasszikus figurák támogatása

Ezek mellett kaptunk két pletykát is, melyek elvileg egy GW-s belsős embertől származnak!

Az első szerint a klasszikus Fantasy figura széria továbbra is gyártva lesz, amíg van rá igény és a Mould-ok is rendelkezésre állnak. 

Erre bizonyíték lehet az is, hogy az  Age of Sigmar  könyvvel megjelent új Order frakció a Sylvaneth, egy az egyben klasszikus Dryad és Treeman figurákból áll, de az AoS fluff részét képezve, mint az Élet Síkjának lakói.

Erre lehet bizonyíték az is, hogy a múlt heti White Dwarf-ban van egy artwork, amiben a Sigamrine-ok Savage Orkokkal küzdenek. Tehát ezek szerint bár lesznek új figurák a reboot-olt AoS fajokhoz, lesz stílusváltás is (pletykák szerint a törpök esetében több lesz a steampunk elem), de lesz ami egy az egyben átöröklődik az AoS-ba.

VISZONT!

Ennek ellent is mond valami! Mégpedig, hogy egy End Times-os Chaos egység a Putrid Blightkings 'no longer available' - tehát elfogyott és nem is lesz többet...

Ami azért furcsa mert nem is olyan régen adták ki, ráadásul a következő scenario-k Nurgle vs. Sylvaneth csatákra fognak koncentrálni, és ezek a figurák fel is tűntek a hivatalos képeken!

Itt és a ezen White Dwarf utolsó előtti oldalán!

Lehet, hogy csak újra kiadják ezeket az átemelt klasszikus figurákat kör alakú talpal? Valószínűnek tartom, de majd meglátjuk!

Bretonok!

A pletyka ami olyan volt anno, mint a 40k-ban a Sisters of Battle pletykák... Folyton hallani lehetett, hogy éppen készülnek vagy már el is készültek....

Szóval most megint feltűntek a sokak által siratott lovagok, akik elvileg külön kis frakciót kapnak majd az Age of Sigmar-ban.

Erre se tudok többet mondani, mit amit szoktam: Meglátjuk! ...

Forrás: Natfka

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr297626946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása