2015. június 01. 20:05 - MasterDwalin

GW pletykák: Space Marine Devasators, kezdődobozok és Dark Angel Interrogator Chaplain

16404_warhammer_40k_space_marines.jpg

Új Devasator doboz és a Battleforce-ok visszatérése

 

Mint derült égből a  villámcsapás, úgy érkezik a héten a legújabb Space Marine Codex. Aminek a játékosok örülnek is meg nem is, hiszen mindenki kedvenc szuperembereinek előző könyve 2013-ban jött ki.

Előző héten már kaptunk egy új Assault Marine dobozt és pár Chapter Upgrade blister-t. Ezen a héten a könyv mellé érkezik egy új Devasator doboz is.

Ha ez még nem lenne elég úgy néz ki, a GW orvosolja azt a hibát amit én már többször fölemlegettem, mégpedig kiad három Battleforce-ot, azaz kezdődobozt: egy standard Space Marine verziót (1 Captain, 10 Tactical, 1 Dreadnought - 80 Euro) egy Blood Angel verziót ( 1 Captain, 1 Blood Angel Dreadnought, 10 Blood Angel Tactical - 75 Euro) és egy soványkának tűnő Dark Angel verziót ( 3 Biker, 1 Attack bike, 1 Land Speeder - 80 Euró)

Ezekkel a dobozokkal könnyebb lesz új embereket elcsábítani a 40k-ba. Bár a 80 Euró így sem kis összeg az elinduláshoz (Bezzeg az AdMech nem kapott ilyet...meh)

Dark Angel Codex és Interrogator Chaplain

 

A 3 hetes SM megjelenések után egy rövid (1 hetes) Dark Angel megjelenésre lehet számítani, új Codex-el, Librarian és Interrogator Chaplain figurával. (Utóbbiról képünk is van)

-Dwalin

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr107510120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása