2015. április 16. 21:32 - MasterDwalin

Warzone pletykák: Áprilisi megjelenések és két új játszató frakció is közeleg!

nevtelen_1.png

Április 25-én nyitja meg a kapuit a wargame hobbi talán egyik legnagyobb rendezvénye, a londoni Salut! Ezen a jeles eseményen szinte minden wargame cég ott van aki számít, (ja a GW nem jár mert minek?) legyen az kicsi vagy nagy!

A rendezvény nagy esemény lesz a Warzone játékosok számára is, mivel a Salute alkalmával egy nagy rakás új figura, és ezzel együtt egy új játszható frakció is érkezik a játékhoz!

Az összes újdonság az Imperial frakcióhoz érkezik majd, és így elég nagy lyukak fognak eltűnni a frakció sereglistájából!

A Prodos folyamatosan megosztott kis képrészleteket az újdonságokról a Facebook-on az elmúlt időszakban! Ezeket gyűjtöttem össze itt nektek:

Grey ghosts:

"Ghost reporting!" Aki játszott a StarCraft játékokkal akkor a koncepciót is átlátja. Női mesterlövész kommandósok, akik mellesleg a sompolygás mesterei.

greyghost1.jpg

 

greyghosts.jpg

 

Spec.Ops.

Ők az Imperial Klánok legjobb harcosai. Ha a körülmények kritikusak, a tét pedig nagy, akkor ezek a katonák jelentik a legjobb választást a Cég számára! Ja, és ha ez még nem lenne elég, még teleportálni is tudnak, ami a Warzone futurisztikus dieselpunk technológiájának csúcsát jelképezi!

specops.jpg

A kép pont teleportálás, azaz "Blink" közben készült.

 

A további újdonságok is az Imperial Megacorp.-hoz érkeznek majd, de egy kis csavarral. A Wolfbane-ek is a cég lakosai, de saját klánokat alkotnak a társadalmon belül. Stílusban kb. úgy jellemezném őket, hogy ők a Warzone "űrskót-kelta barbárjai". És mivel külön Klánokba szerveződnek ezért lehetőség lesz őket teljesen külön, önálló seregként is hozni, de akár az alap Imperial frakció részeként is. (Az alap sereg szép fluffos elnevezése az Imperial Ministry of War egyébként)

Na és akkor lássuk a Wolfbane egységeket:

Wolfbane Commandos, a Wolfbane Klánok "alap" harcosai. Bár biztosan nem örülnének, ha ezt hallanák.... 

commandos.jpg

Wolfbane Pathfinders. Míg az előző egység a nyílt  közelharcot preferálja, addig a Pathfinder-ek a nyomkövetésben és a lesből támadásban profik.

pathfinders.jpg

 

A Wolfbane Necromower: Ez egy a Wolfbane-ek által preferált harci jármű, ami gyakorlatilag egy nehéz minigunnal felszerelt homokfutó! Így az új Mad Max film előtt ez kifejezetten hangulatos figura lesz!

necromower.jpg

Morten Oakenfist:

Wolfbane Warlord egység aki egy hatalmas rúnapörölyt forgat a csatában. Kell ennél több egy Wolfbane parancsnoknak?

morten.jpg

 

morten1.jpg

Wolfbane Mourning Wolfs:

 A Klánok fanatikus női harcosai, akik harcban elesett férjüket gyászolva léptek be a seregbe. Egy céljuk van már csupán az életben, mégpedig, hogy minél több ellenséget magukkal vigyenek a halál előtt... 

 

Eddig ennyi új figuráról tudunk, de még az is lehet, hogy több is lesz. Meglátjuk!

Egy hivatalos forrásból származó infó szerint (Beasts of War XLBS műsor) a következő új frakció is úton van már! A Dark Legion, a háttértörténet szerint, 4 önálló seregből áll, és mindegyiket egy Sötét Apostol vezet. A régi Warzone játékban mind a 4 Apostolnak saját sereglistája volt és ez a Resurrection-ben sem lesz másként! A jelenlegi Dark Legion lista Algeroth-é a Háború Uráé, és őt Ilian az Üresség Úrnője követi majd! Ez pedig egyedi pszikus képességeket, figurákat és különleges képességeket jelent majd!

Mint Dark Legion játékos ezt már alig várom!

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr827365024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása