2015. március 11. 20:40 - MasterDwalin

GW pletykák: Skarr Bloodwrath szabályok és itt a világvége....

warpstorm_by_kotnonekot-d7znbrl.jpg

Az e heti White Dwarf magazinból kiszivárgott két kép, melyek egyikén egy új Chaos nevesített karakter Skarr Bloodwrath figuráját, a másikon pedig a statisztikáit láthatjuk!

A képekért katt IDE!

A másik Fantasy témájú hírem, hogy a Végítélet elérkezett az Öreg Világra! Amitől tartottunk megtörtént! Az End Times kampány 5., záró kötetéből származó fotó szerint a Warhammer Fantasy világa, ahogy eddig ismertük, nem létezik többé! 

A szöveg tanulsága szerint a Káosz sötét energiái végül elnyelték a bolygót. Az időt és teret összekötő kapocs elszakadt, a világ pedig a semmibe süllyedt. Ezután a Káosz Istenei tovább is álltak, újabb világok, újabb préda után kutatva. Így nem is figyeltek fel arra az apró, pislákoló fényre a sötétben. mely valaha az ember volt. Ez az esszencia volt az élet utolsó reménysége. Ez volt a Világvége és valami új kezdete is.

Ez csak egy amolyan, rövid, egyszerűsített "sufni" verziója az eredeti szövegnek, ha megy az angol katt IDE az eredetiért!

Tehát megtörtént. Az Öreg Világ elenyészett, és úgy tűnik a Káosz győzedelmeskedett. Ennek ellenkezője valószínűleg hamarosan kiderül majd, ahogy megérkezik a 9. kiadás és az új figurák. Bubblehammer? Skirmish szint? Kör base? Hamarosan meglátjuk!

-Dwalin  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr247261049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása