2015. március 11. 21:06 - MasterDwalin

Gw pletykák: Ad.Mech. Codex bizonyíték? Műanyag Horus Heresy doboz lehetséges tartalma!

mech_skitarii.jpg

Számomra a jelenlegi legizgalmasabb 40k pletyka egy esetleges Adeptus Mechanicus Codex és figurák érkezése! Sokak szerint kacsa, de most történt valami ami a szkeptikusokat akár meg is győzheti!

Ha a GW honlapjának URL címe mögé beírjuk a következőt, a honlap automatikusan kijavítja a címet:

www.games-workshop.com/ Skitarii -ról, -> Skitarii-Vanguard -ra! Egy lehetséges figura vagy nagyobb doboz az új Codex-hez?

Illetve a következő szavakra módosul a weboldal URL-je: /Legio-Cybernetica, /Datacards-Skitarii-ENG 

Tehát eszerint ezek a termékek már benn vannak a webshop adatbázisában. Szóval ha lesz Admech Codex akkor nem kell már sokat várnunk rá...

Itt egy videó is róluk, de bárki kipróbálhatja maga is! LINK (lap alja)

Illetve a másik, grandiózus pletyka mostanság a műanyag Horus Heresy kezdődoboz a GW-től. Állítólag ennek címe: Age of Darkness lesz, tartalma pedig a következő:

10 fős Marine Squad: Nem légió specifikus figurák, tiszt, zászlós és vox opciókkal. Felszerelés: Bolterek, lánckardok, tisztnek combi fegyverrel és spec. pisztolyokkal. 40k bitz kompatibilisek lesznek!

5 fős Cataprachtii Terminator osztag: tiszt opció, felszerelés:Combi bolterek, láncöklök, erőöklök, nehéz lángszóró, autocannon, plazmavető, villámkarmok és viharpöröly. 

1 Contemptor Drednought: Felszerelés: nehézbolter, 2 ököl felerősített fegyverrel (bolter, plasma, lángszóró, melta), lascannon, multimelta. 

1 Deimos Rhino: Kompatiblis lesz Forge World féle Predator, whirlwind és razorback kiegészítőkkel, 

Ez így nem is hangzik olyan rosszul. Mondjuk kérdéses lesz az ára, és, hogy vajon ez is limitált lesz-e? ....

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr127261107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása