2015. február 25. 13:25 - MasterDwalin

Spartan Games - Ingyen tölthető az összes játékrendszer szabálykönyve!

dl_ironscorpion.jpg

The Uncharted Seas, Dystopian Wars, Dystopian Legions, Firestrom Armada és Firestorm Planetfall...

Ezek azok a játékrendszerek melyeket az angol Spartan Games cég gyárt és fejleszt. Nem kis mennyiség, ráadásul ha belegondolunk, hogy még az idén várható tőlük a Halo és a Firestorm Spec Ops is...

Én személy szerint az Uncharted Seas rendszerüket és makettjeiket ismerem. A rendszer érthető, letisztult és szórakoztató. a kis műgyanta hajók pedig príma minőségűek.  A többi játékukhoz is igen szép űrhajókat/tankokat/lépegetőket/figurákat stb. készítenek. Engem kifejezetten a Dystopian rendszerek érdekelnek, de a Firestorm játékok is nagyon impozánsnak tűnnek!

Minden esetre a Spartan elérhetővé tette PDF formátumban az összes jelenlegi játékrendszerének szabálykönyvét így azokat bárki letöltheti: INNEN!

Így az érdeklődő átolvashatja az adott szabálykönyvet, és meggyőződhet róla tetszik-e neki az adott rendszer!

Számomra itt az ideje elmélyülni a Dystopian Wars és Legions alternatív, steampunk világháborús világában...

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr137218835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása