2015. február 11. 19:14 - MasterDwalin

GW pletykák: Harlequin 3. hullám és End Times 5!

warriors_of_khorne_by_coskoniotis-d4pvw0n.jpg

A netre pár napja felkerül fotók úgy látszik igazolják a pletykákat az e heti és valószínűleg a közel jövő megjelenéseivel kapcsolatban!

Warhammer 40.000

Ezen a héten folytatódik az új Harlequin figurák megjelenése! A  linkelt fotókon láthatjuk a Starweaver nevű szállító járművet, ami kísértetiesen hasonlít egy Dark Eldar Raven-re: LINK

Illetve, a 2 Failcast karakter, a Shadowseer és a Death Jester is műanyag blistert fog kapni: LINK

Erről ugyan képünk nincs, de szinte bizonyos, hogy érkezik velük együtt a 96 oldalas Harlequin Codex is! (vagy most vagy talán jövő héten?)

 

Warhammer Fantasy

Pár hete már megírtam, hogy egyes források szerint az utolsó, tehát 5. The End Times kötet bizony Káosz-, azon belül is Khorne témájú lesz! A megjelenések között lesz egy új műanyag Bloodthirster nagy démon (állítólag háromféle profil szerint lehet majd összerakni), két új Warriors of Chaos egység, a Skullreapers és a Bloodmongers! (nekem úgy tűnik egy dobozban fognak érkezni) A könyvből már képek is kiszivárogtak ahol a figurákról is láthattok valamennyit: LINK

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr107157263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása