2015. február 09. 19:28 - MasterDwalin

Halo wargame rendszerek érkeznek a Spartan Games-től! + Firestorm Spec Ops!

1482916.jpg

Elég érdekes hír, így gondoltam megírom nektek itt a blogon!

Az angol Spartan Games (Dystopian Wars és Legions, Firestorm Armada és Planetfall, Uncharted Seas)  megszerezte a Microsoft-tól a Halo videojáték sorozat licencét, így sokak kedvenc játéka a terepasztalokon is tiszteletét teszi majd!

A Halo egy sci-fi FPS videojáték sorozat, melynek világ szerte rengeteg rajongója van. A Spartan Games 2 egymástól eltérő rendszert is kidolgoz a játék köré, egyrészt egy Firestorm Armada szerű űrhajós, másrészt egy szárazföldi csatás változat is érkezik! 

Két kezdőflottáról már képünk is van:

unsc-presentation-page1.jpg

 

covenant-presentation-page1.jpg

 

Ha az Uncharted Seas hajóimból indulok ki, akkor jó helyen lesz a Halo a Spartan-nál! 

Valamint még érdekes lehet, hogy a Spartan jelenleg futó Kickstarter kampányának (moduláris, sci-fi terep: LINK) egyik "Stretch goal-ja" a Firestorm Spec Ops című játék szabálykönyvét tartalmazza! A Spec Ops-ot még 2014-ben jelentette be a cég, és a Firestorm univerzumában játszódó 28-mm méretű skirmish játék lesz!

Úgy látszik beindult a Spartan képében 2015-ben az angol "gőzhenger"!

Megjelenés még idén!

-Dwalin 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr197156135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása