2015. február 03. 19:25 - MasterDwalin

Mierce Miniatures - Új Megjelenések: Február 7. + Ingyenes PDF szabálykönyv! (és egy kis értekezés a blog jövőjéről!)

photo-1024x768.jpg

 

Mielőtt megtekintenénk a Mierce Miniatures február 7-én megjelenő gyönyörű új figuráit, gyorsan "elmondanám", hogy szeretném egy kicsit felpörgetni a blogot.

Az október 18. start óta folyamatosan figyeltem mi az amire van olvasó igény és mire nincs. Ezért már kb. tudom mi az amit érdemes megírni és mi az amit nem. Viszont az elmúlt időben úgy érzem túl kevés dologra fókuszáltam rá, és szeretnék újra bővíteni a hírezés terén. (Elvégre ez elsődlegesen egy Hírblog :) ) 

Azok a sorozatok amik most futnak a blogon, tehát a GW megjelenések és pletykák, a Warzone és Mierce megjelenések maradnak, valamint ígérem a Warzone első benyomások sorozat is folytatódni fog! ( Jelenleg is festem hozzá a figurákat, de hamarosan kész leszek velük! )

Szóval, terveim szerint a következő gyártók újdonságairól olvashattok majd itt rendszeresen a fentieken felül: Corvus Belli- Infinity, Wyrd Miniatures - Malifaux, Privateer Press - Warmachine & Hordes, Spartan Games, Taban Miniatures - Eden, Cool mini or not. Egyrészt ezek azok a gyártók amikre lehet olvasói igény, valamint ezek engem is érdekelnek! És ha érdekel, akkor szívesen töltöm az időmet cikkezéssel :)

A híreken felül jön a Plan-B című rovat, ahol konverziós/proxy ötletek lesznek, valamint szeretnék egy Kings of War témájú sorozatot is!

Bármilyen ötletetek, javaslatotok van azzal kapcsolatban, hogy mit olvasnátok szívesen, azt továbbra is várom szeretettel  itt kommentben, vagy a blog Facebook oldalán! (LINK)

Na és akkor az újdonságok!

Megjelenés, február 7.

WULFRIC'S PACK, WÆLWULF UNIT 

mrm_dkl_ang_mrc_min_500_000_01_large.pngEgyben mind az ötféle vérfarkas £75.99

Vagy külön-külön £18.99 

A Mierce figurák mindegyike műgyanta! 

Valamint elérhető a Darklands skirmish játék szabálykönyve és összes seregkönyve ingyen a következő linken: LINK

A Mierce Miniatures Darklands figurái az egyik olyan gyártót és játékot jelképezi az oldalon, amit tudtommal itthon senki sem játszik, de a figuráik egyszerűen annyira gyönyörűek, hogy muszáj hírt adnom róluk!

Darklands-et játszani nem egy olcsó mulatság, elég ha csak a Mierce figurák árcéduláját nézzük meg, viszont mentségükre szóljon, hogy gyönyörűek, jó minőségűek, nagy méretűek és skirmish játék lévén nem kell sok belőlük egy átlagos csatához!

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr77114069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása