2015. január 24. 13:25 - MasterDwalin

Games Workshop megjelenések - 4. hét: Necron Codex, Overlord és Hobbit figurák!

necron_overlord_by_nicholaskay-d5enu6s.jpg

A Games Workshop 4. heti újdonságai között van a sokak által várt új Necron Codex, mely jövő heti megjelenésével az utolsó régi típusú Codex-es sereg is fejlesztve lesz (itt most nem számítom bele a csak digitális Codex-el rendelkező Inkvizíciót és az Adepta Sororitas-t)!

Viszont azok a Necron játékosok akik új műanyag figurákat vártak sajnos csalódtak egy kicsit. Ugyanis csak az Overlord kapott új műanyag verziót, új egységek pedig sehol sincsenek.... A jövő heti újdonságok között meg szinte már biztos, hogy a Harlequin Codex érkezik majd!

Warhammer 40.000

Codex: Necrons, Ára: £30

codexnecrons01.jpg

 

Necron Overlord, 1 műanyag figura/blister, Ára: £17

necronoverlord01.jpg

 

The Tomb awakened seregdoboz, Ára: £115

Tartalma:

1 Necron Overlord,

5 Lychguard,

10 Immortals,

1 Triarch Stalker,

3 Canoptek Wraiths

1 Annihilation Barge

tombawakened01.jpg

 

The Hobbit: Strategy Battle Game

Radagast the Brown on Great Eagle, 1 műgyanta figura/doboz, Ára: £40

radagasteagle01.jpg

The White Council: Vanquishers of the Necromancer, 3 műgyanta figura/blister, Ára: £35

whitecouncil01.jpg

Személy szerint örülök annak, hogy érkeztek még figurák a Hobbit 3-ból (a sason ülő Radagast jó lett, és az új Sarumán is tetszik, a többi viszont szokásos gagyi szint...). Nagy rajongója vagyok Tolkien munkásságának és Jackson filmjeinek is, így nagyon remélem, hogy a jövőben érkezzenek még figurák az Öt sereg csatájához ( Dáin, Törp lovasság, Katapult és harci trollok pl.) Ha minden igaz akkor a GW 2016-ig birtokolja a Hobbit- 2018-ig pedig a Gyűrűk ura filmek licenszét. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Hobbit szép lassan elhal, de a Gyűrűk ura talán még megérhet valami újítást az elkövetkező 3 évben. ÉS utána? Talán jön egy másik cég akik megvalósítják a GW által kihagyott lehetőségeket....

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr477104231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása