2015. január 18. 10:44 - MasterDwalin

Warzone Resurrection új megjelenések - Január! + Átalakítások játékkártya téren!

892220_142742972564606_2033926187_o.jpg

A Prodos Games bemutatta milyen új figurák érkeznek majd a Warzone Resurrection rendszerhez ebben a hónapban! Valamint bejelentettek egy kis változást a felszerelés kártyák terén is!

Új megjelenések:

Cybertronic Megacorp.

Pieter Diamond: Mirrorman osztaghoz csatolható speciális karakter. Szabályai: prodosgames.com/downloads/heroes of the solar system fájlban találhatóak meg!

pieter_diamond.jpg

 

Armoured Chasseurs: Troop egység (re-sculpt)

armoured_chasseurs.jpg

 

Capitol Megacorp.

K9

k9.jpg

A játékhoz eddig háromféle játékkártya létezett. Ott van az Egységkártya ami a figurákhoz jár, amin az egység minden statisztikája és képessége fel van tüntetve. Ez marad a régiben!

A játékhoz szükség van Erőforrás kártyákra melyek a kezdődobozokban és külön pakliban vásárolhatóak meg. Ez is marad a régiben.

Viszont! Az "Advanced" típusú játékmódhoz szükség van speciális Felszerelés- és Taktikai kártyákra, melyekkel a játékmenetet lehet feldobni. Ezeket a kártyákat eddig a kezdődobozokban lehetett megtalálni, viszont ez most változni fog! A kezdődobozokban többé nem lesznek benne, viszont külön pakliként lehet majd őket megvásárolni, illetve ingyen le lehet tölteni a Prodos honlapjáról!

Ez nem csak logisztikailag könnyíti meg a Prodos dolgát, más oka is van. A Prodos nyitott a különböző nyelvű szabálykönyvekre. Hamarosan befejeződik a lengyel és már készül a spanyol változat. Ezt követi majd a német, olasz és francia verzió. Ha a Taktikai kártyák letölthetőek akkor ezeket is honosíthatják a játékosok! 

És itt jelezném is, hogy Dreamer88 kolléga Könyvtárában megtalálható a Warzone Resurrection magyar nyelvű szabálykönyve! Itt a LINK (érdemes szétnézni a polcok között egyébként ;) ) 

Viszont az a szabálykönyv még 1.0 verzió, ma már az 1.2 a legfrissebb, hivatalos verzió! Viszont ha a vizsgáim levonultak akkor készítek hozzá egy magyar nyelvű kiegészítést! 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr357084689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása