2014. december 29. 19:02 - MasterDwalin

GW pletykák: The End Times -Thanquol, Blood Angels seregdoboz, Új 40k kampánydoboz. Chaos Marine figurák, Forge World a GW honlapon, Codex:Deathwatch és Harlequins és új 40k frakció?...

latest.jpg

Rég nem írtam már pletyka cikket így jól fel is gyülemlett egy nagy csomó Warhammer Fantasy és 40k anyag a neten!

Lássuk hát az elmúlt pár hét legérdekesebb pletykáit, magyarul!

 

Warhammer Fantasy:

Érkezik a The End Times sorozat következő kötete, mely a Thanquol alcímre hallgat majd. Ezek alapján a főszerep hamarosan a Skaven fajé lesz. Új figurák is érkeznek majd hozzájuk, egyről már biztosan tudunk, ami nem más, mint a Nagash méretű démonpatkány: a Verminlord lesz. Állítólag ötféleképpen lehet majd összerakni.

Képünk is van róla: LINK

Más pletykák szerint nem csak a Verminlord érkezik a könyvhöz, hanem új páncélozott patkányogrék, úgynevezett Stormfiends-ek, Skaven Warlord, Szürkelátnok és Warlock Engineer figurákra is lehet számítani.

Warhammer 40.000:

A 40k pletykák szerint hamarosan érkezik még egy Blood Angel megjelenés, egy seregdoboz képében, melynek tartalma elvileg a következő lesz:

1x Terminator Librarian

5x Assault Terminator

1x Furioso Dreadnought

1x Stromraven

 

És ha már nagy dobozok, akkor jött egy érdekes hír is, mégpedig, hogy a következő 40k kampánydoboz a Dark Vengeance kezdődoboz folytatása lesz!

 

Újra felbukkant egy Chaos Marine megjelenésekkel kapcsolatos pletyka ( idén sokat halottunk műanyag Chosen dobozról pl. amiből nem lett semmi) mely szerint új Plague Marine és Chaos Cultist(szerk: nem kultistákról szól a pletyka, hanem a különböző Káosz isteneknek szentelt figurákról pl. Berzerkers) dobozok várhatóak.

Van egy Forge World-el kapcsolatos hírünk is! Valaki a német GW weboldalon észlelt a minap egy pár pillanatig feltűnő jelenséget, mi szerint a webshop felső menüjében a könyvek mellett ott virított a Forge World fül is! Anno az új GW weboldal indulása előtt sokat halottunk olyan pletykákat, hogy a FW termékei is elérhetőek lesznek a GW-n keresztül de ez eddig kacsának bizonyult. Hátha majd most?

(Kép is van hozzá: LINK)

Valamint egy érdekes pletyka: Állítólag van esély rá, hogy a jövő évben olyan mini Codex-eket adjon ki a GW, mint a Deathwatch és a Harlequins! Szerintem, ha az Inkvizíció és az Assasinok is kaphattak külön könyvet, akkor az említett két banda is simán!

Valamint egy friss pletyka: valaki állítólag látott egy új artwork-öt, amin új kinézetű de Adeptus Mechanicus katonákra hasonlító egységek láthatóak! Codex: Adeptus Mechanicus? Jöhet!

 

-Dwalin

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr347020447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi3479 2014.12.31. 12:01:47

Ez olyan izgi már alig várom :) .

MasterDwalin 2014.12.31. 23:51:34

@Andi3479:
Én is örülnék egy AdMech. Codexnek! 30k-s Forge world figuráik is tetszenek, csak abból sereget építeni (ha nem recast) nem olcsó mulatság :D
ÉS ha a jövő év még egy full műanyag Adepta Sororitas sereget is hozna, na akkor a GW kapna egy piros pontot a sok fekete mellé ;)
süti beállítások módosítása