2014. december 09. 20:17 - MasterDwalin

GW pletykák: Blood Angel Terminatorok, új Hobbit szabálykönyv és figurák, jön a Necron Codex!

11bec7e6788e36842ec126d805c3e085.jpg

Lássuk az ezen héten eddig befutott GW pletykákat!

Warhammer: 40.000

Ezen a héten jelenik meg az új Blood Angel Codex, és a könyv mellé kaptunk egy új Tactical dobozt, Sanguinary Priest-et és újracsomagolt Death Company és Sanguinary Guard dobozokat.

Eddig is lehetett hallani pletykákat új Blood Angel Terminator dobozról, de most már képünk is van róla! Ráadásul ezek mellé érkezik majd egy Terminator Librarian figura is! LINK a képekhez!

Egyes pletykák szerint a Blood Angel Codex után érkező 40k seregkönyv a Necronoké lesz, erre utal az új Blood Angel vs. Nida doboz hátulján lévő szöveg is, ami valahogy így szól: "És a phodiai katakombák árnyaiból egy ősi gonosz kúszott elő, mely felébredt a Kaptárflotta érkezésére.." Bizony, ezek nagyon Necronoknak tűnnek!

 

The Hobbit: The Strategy Battle Game

Már eddig is hallhattunk pletykákat egy új Hobbit szabálykönyvről, de sajnos úgy tűnik nem a War of the Ring nagy sereges szabályok Hobbit változatával állunk szemben...

Az e heti megjelenések között egy újabb Bard figura, Azog és Bolg mellett egy a Smaug pusztasága kiegészítőhöz hasonló könyvre számíthatunk!

Az Öt sereg csatájának újrajátszása GW figurákkal és szabályokkal? 0%... de talán nem is baj...

LINK a képekhez (itt is van pár Blood Angel kép)

 

-Dwalin

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr636970759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása