2014. november 10. 19:13 - MasterDwalin

GW pletykák: És csak jönnek és jönnek az újabb Nidák...

Tyranids_of_Hive_Fleet_Behemoth.jpg

A White Dwarf-ból kicsent képek alapján már 100%, hogy ezen a héten is Nidák lesznek az előrendelhető termékek között!

Nemrégiben eltűnt két Nida egység a GW webshopjáról: a Zoanthrope és a Venomthrope! Majd ezek után nem sokkal érkeztek is a képek, hogy ez a két egység műanyag verziót kap, ráadásul egy dobozból lehet majd őket összerakni!

A Venomthrope-ról már képünk is van! Katt érte IDE!

Meg kell mondjam valami szuper jól néznek ki! Múltkor az e heti megjelenéseket a Zergekhez hasonlítottam, de a Venomthrope-ok H.P. Lovecraft agyából is kibújhattak volna! És mivel imádom a nagy író írásait ezért minden egyed polipszerű Nidát üdvözlök!

Valamint a linken láthattok egy képet egy másik egységről is, ő a Neurothrope, aki állítólag a jelenlegi kódexből kidobott Doom of Malan'Tai reinkarnációja lesz!

Valamint érdemes még megjegyezni, hogy a GW csinált valami kedveset és értelmeset! (bizony, nehéz elhinni de így van!) A múlt héten megjelent két új Nida egység a Maleceptor és a Toxicrane szabályai ingyenesen letölthetőek lettek! Szóval innentől kezdve a Kódex nélküli figura megjelenések figuráinak szabályai nem csak a White Dwarfban lesznek benne, hanem ITT is elérhetőek lesznek!

 

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr856884735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása