2014. október 23. 15:10 - MasterDwalin

Twisting Catacombs a Zealot Miniatures-től! - Tarol a Kickstarteren!

A másik blogon ahol tevékenykedem (www.rpgames.hu) nagyon sokszor írtam már a Kickstarter hasznosságáról! A videójáték iparban azok a kis és független (az-az indie) fejlesztők esélytelenek lennének a nagy kiadó cégekkel nélkül, ha nem lenne a közösségi finanszírozás lehetősége!

Mint ahogy a videójáték iparban, úgy a wargame/társasjáték ágazatban is érvényesül ennek a pénz szerzési módnak az ereje!

A közösségi finanszírozás lényege, hogy egy kis cég/csapat/vagy egyetlen fő, felteszi a Kickstarter-re vagy az Indigogo-ra a projektjét (ami gyakorlatilag akármi lehet) részletesen körülírva és promo videóval alátámasztva, hogy milyen terméket akar előállítani, most hol tart és mennyi pénzre lenne szüksége még! A támogatók gyakorlatilag bármilyen összegben támogathatják a projektet, de az ösztönzés miatt a projektet készítő csapat felajánl csomagokat, mint pl. "ha 100 Dollárt fizetsz akkor előbb megkapod a terméket mint a boltokba kerül. és még sok-sok-sok bónuszt mellé ajándékba" és így tovább! 

Ráadásul minél több pénz gyűlik össze, annál bővebb lesz a tartalom is, hála a feloldható "stretch-goal"-oknak!

Szerencsénkre a közösségi finanszírozás nem csak a videójátékok szerelmeseinek kedvez, hanem nekünk wargame hobbistáknak is!

Szinte minden hétre akad egy új vagy sikeres wargame/társasjáték Kickstarter kampány így szeretnék nektek most bemutatni egyet, amin megakadt a szemem!

A Zealot Miniatures egy kis wargame cég akik főleg alternatív figurákat gyártanak a Warhammer játékokhoz illetve gyönyörű tereptárgyakat is lehet tőlük vásárolni!

A most futó kampányuk címe: The Twisting Catacomb, mely célja, hogy gyönyörű 3D tereptárgyakat gyártsanak különböző Dungeon Crawler társasjátékokhoz....

Egyszerűen imádom! És a bizonyíték arra, hogy nem vagyok egyedül az az, hogy már 51.000 Angol Fontot sikerült összeszedniük, és még van 10 nap a kampányból! Vessetek rá egy pillantást!

Valamint ha még többet akarsz megtudni a kampányról vagy a cég kínálatáról akkor:

1. LINK (webshop)

2. LINK (Kickstarter)

-Dwalin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr506825979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása