2014. október 21. 19:44 - MasterDwalin

GW pletykák: Itt vannak újra a titkos üzenetek....

A nagyobb képért katt IDE! 

A Games Workshop hivatalos weboldalán működtet egy blogot, melynek címe "What's new today!"

Ez a blog vasárnap kivételével minden nap feltesz egy kis cikket az új megjelenésekkel kapcsolatban, felkonferálja a GW saját festés oktató- és termék videót, sőt néha még információkat is csepegtet a közelgő megjelenésékről!

Aki figyelte az olyan pletyka és hír oldalakat, mint pl. a Faeit 202 Blog, akkor annak nem lesz új az, hogy a GW már megint titkos és ködös mondatokat rejt el a blogbejegyzései alatt!

Ezeket a titkos üzeneteket csak akkor lehet látni, ha a cikk teljes szövegét kijelölöd! Azért írtam, hogy nem új a módszer, mivel az előző Warhammer Fantasy megjelenés, a Nagash hetek előtt minden nap voltak ilyen üzenetek! 

Most két üzenetünk van eddig:

1. "A Karmok tengerén át jönnek majd el, rothadó hajókon és bűzös hullámokon..."

2- "Hárman lesznek: három sereg, három hadúr, három testvér. Három város elbukik, három hős meghal..."

Elég baljós jóslatok az már biztos! Az angol nyelvű fórumokon már beindultak a teória gyárak, de itt, szeretném a saját sejtéseimet megosztani veletek!

Mi az amit megtudtunk ezekből, és mire számíthatunk?

Kezdjük ott, hogy belőjük hol van a Karmok Tengere, azaz a The Sea of Claws! Ha megnézitek a fent belinkelt Öreg Világ térképet akkor láthatjátok, hogy a rejtélyes ellenség a Birodalmat és Bretonniát északról határoló tengeren túlról fog érkezni! A tengeren túl pedig Norsca félszigete fekszik, melynek lakói a Warhammer Fantasy vikingjei, a Norse nevű nép. Elsőre felcsillant a szemem, hogy hátha lesznek Norse figurák, de aztán rájöttem, hogy erre kevés az esély...

Meg is mondom miért! A mondat második részében valamint a 2. szövegben is egyértelmű utalásokat kapunk Nurgle Káosz Istenre, aki a betegségek és rothadás gonosz Istene. "Rothadó hajók" és "bűzös hullámok", ráadásul a 2. szövegben feltűnik Nurgle száma, a három is. Három hadúr: valószínűleg a három Nurgle vezér az e heti megjelenésekből, 3 sereg: Warriors of Chaos, Daemons of Chaos és Beastmen az End Times 2-ből.

Ami igazán félelmetes az a három város és három hős bukásáról szóló rész....

Egy kiszivárgott információból már ismerjük az e heti előrendeléseket, mégpedig egy hatalmas Nurgle förtelem, Glottkin személyében!(Képért katt IDE!)Viszont a figura mellé érkezik majd egy regény is melynek címe: "Altdorf bukása", Altdorf pedig a Birodalom fővárosa....

Már az End Times elindulásakor tudhattuk, hogy a GW szándéka a háttértörténet és világ teljes átszabása az End Times sorozattal. Lesznek karakterek akik meg fognak halni, viszont abban reménykedem, hogy teljes frakciók nem követik őket! (*khmmm Bretonnia khmm*) És az is valószínű, hogy a Norse népet is kukázzák, mondván a Káosz letarolta őket...

Mindenesetre én várom az End Times 3. részét ahol remélhetőleg a Birodalom visszavág!

-Dwalin

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr406814881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Silverbeast 2014.10.22. 19:05:05

Nem nem, a Birodalom nem fog visszavágni, mert - hogy klasszikust idézzek: "Káosz hullámai söprik el a rendet", és ami eddig jó volt, rosszá válik, és ami rossz volt, jó lészen:)

MasterDwalin 2014.10.22. 21:33:10

@Silverbeast: Hát valószínű, hogy a GW a W40k-hoz fogja nagyon közel tolni a fluff-ot! A Fantasyben is éjfél előtt leszünk fél másodperccel! " In the grim darkness of the distant past, there is only war!" :)
Szívem szerint annak örülnék ha a törpök és az emberek (főleg a Bretonnok!) vissza tudnának vágni, de a jövőre érkező új szabálykönyvben inkább egy poszt-apokaliptikus hangulathoz hasonló Öreg Világot fogunk látni... Legalábbis szerintem! Köszi a kommentet!

Sándor Kaba Sarkadi 2014.10.24. 06:18:01

Nurgle száma a 7, nem a 3. (Khorné a 8, Tzeentché a 9 és Slaaneshé a 6)
De a cikk ezen felül hibátlan, köszi az írást!

MasterDwalin 2014.10.24. 08:15:52

@Sándor Kaba Sarkadi:
Köszönöm az észrevételt! Azért gondoltam a háromra, mivel a szimbólum egy hármas kör, illetve sok hívőnek nő egy harmadik szeme is a homlokán :) De ennyi erővel az 1 is lehetne mivel általában egy szarva van Nurgle harcosainak!
Köszönöm az infót, megjegyeztem ;)

MA5X 2014.10.25. 17:45:56

Norse nep mindig is kukazva volt, kaosz reg elnyelte oket.

Norse = Marauders, majd kicsit kesobb(ha eleg jok es eletben maradnak) Warriors of Chaos.

MasterDwalin 2014.10.25. 19:33:36

@MA5X:
Kár értük szerintem! Mint ahogy Kislevért is!
süti beállítások módosítása