2014. október 20. 19:34 - MasterDwalin

Forge World pletykák - A közeljövő megjelenései és a Káosz Knight Titánok!

daemonknights.PNG

Nemrégiben lezajlott a Games Workshop hivatalos angliai hobbi rendezvénye, a 2 napos Warhammer Fest (leánykori nevén a Games Day)  ahol az anyacég mellett a Forge World csapata is képviseltette magát egy prezentációval!

Ezen a prezentáción mutattak pár képet az elkövetkező idő néhány Horus Heresy megjelenéséből!

A sok képre tekintettek linkelem nektek a két forrást!

1. LINK - Beasts of War

2. LINK - Faeit 202

 

Továbbá már vannak hivatalos képeink egy pár W40k és Horus Heresy megjelenésről, melyekhez a szerencsések már a németországi Essen Spiel 2014 rendezvényen hozzáférhettek!

 

 

 

 

 

Itt a Vorax Machanicum robotoknál meg kell jegyezzem, ha emlékezetem nem csal, akkor ezek a figurák egy ős régi W40k figura újraelevenítései, mint ahogy a többi új Mechanicum harci robot is a Forge World-től! 

 

A cikk 2. témája következik:Az Imperial Knights a Warhammer 40.000-hez legújabban kiadott frakció! Idén jelentek meg, a GW kiadott hozzájuk egy Codexet ( A W40k játékban Codex-nek nevezzük a sereg specifikus könyveket, melyben az adott frakció egységei, szabályai, karakterisztikái vannak leírva. Tehát nélkülözhetetlen a játékhoz!) Viszont csak 1 doboz figura érkezett a frakcióhoz, amiből ha nem tévedek kétféle karakterisztikájú egységet lehet készíteni, melyek között kinézett szempontjából csak a távolsági fegyverükben van különbség! Már ekkor tudtuk, hogy a többi Knight osztály makettjét majd a Forge World fogja gyártani, és ez így lett! 

LINK a Forge World Knight-okhoz!

Ő lenne az eredeti Games Workshop makett:

A Knight-osztályú Titánok, a Birodalom által gyártott legkisebb Titánok! ( A Titánok óriási harci lépegetők, a háttértörténetben úgy is nevezik őket, hogy "Isten-gépek". A Knight típusok fölött 4 Titan van: A Warhound, a Reaver, a Warlord és az Imperator) /képekért katt a nevekre!/ 

A Knight osztályú gépeknek viszont van két nagy különbségük, (a méreten kívül) a rendes Titánokhoz képest!

1. Míg a rendes Titánoknak 3 fős legénysége van, addig a Knight-oknak 1 fős;

2. A másik különbség az irányító szervezetben rejlik: A Birodalmon belül léteznek lovagrendek, melyek Knight haderővel rendelkeznek. Ezek a rendek hűek a Birodalomhoz, és a feladatuk a birodalmi fegyveres erők segítése. Ezeket a házakat az adott nagymester irányítja a ház Lovagvilágáról. Viszont vannak olyan lovagi házak is melyek az Adeptus Mechanicus irányítása alatt vannak. Illetve léteznek úgynevezett kóbor lovagok is, akik nem rendelkeznek lovagi házzal, de róluk még nem sokat tudok. 

Viszont a Knight-nál nagyobb Titánok mind az Adeptus Mechanicus berkein belül működő Collegia Titanica nevű szervezet irányítása alatt tevékenykednek.

De sajnos nem minden Lovag hú a Császárhoz! A Hórusz Eretnekség alatt voltak házak melyek átálltak az áruló Hórus Hadúrhoz, majd később Káosz hívők lettek...

Az eredeti fluff-ban (háttértörténetben) pl. voltak speciális Slaaneshi Knight-ok is, csirke szerű kinézettel..

A fluff-ot ismerők már a GW megjelenés idején elkezdtek találgatni, hogy vajon mikor érkeznek majd a Forge World Káosz Lovagok....

Erre van most egy pletyka:

Állítólag az új Imperial Armour könyv 117. oldalán említenek pár új Knight típust:

"Hell Knights, Questor, Subjugator, Hell Scourge and the Hell Strider." A Hell előtag pedig semmi jót nem jelent a birodalomra nézve ;)

Szerintem egyértelmű, hogy fognak jönni Chaos Knight-ok, de csak idővel! A Forge World hülye lenn kihagyni a lehetőséget, ha már vannak Chaos Titanjaik is!

-Dwalin

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztropata.blog.hu/api/trackback/id/tr96811593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása